Hanımcı mısınız?

Hanımcı mısınız?

• Oy verenlerin toplamı
    80
Hanımcılık çok farklı bir şey. Onun emri altına girmek gibi. O da senin emrin altına girmeyecek, sende onun emrine girmeyeceksin.%50 yani biraz senin istediklerin biraz da onun evlilik ya da ilişki böyle yürür zaten.

Türk kızlarının -her kız için geçerli değil ama çoğunluğu- burnu havada ve bunu bence de biz yapıyoruz. Ya kızla konuşuyoruz kız bize görüldü atınca bile "acaba aşık mı" diyoruz, belki de az kızla konuştuğumuz için meydana geliyor bu. Fakat bunu bilmeyerek biz yapıyoruz.

Kesinlikle. Çoğu insan en ufak bir davranıştan bir anlam çıkarmaya çalışıyor. Bir de kızlarla konuşurken çok kasılmakta onların egosunu tatmin ediyor. Heyecanlanmak normal, hepimiz heyecanlanırız fakat kendini çok kasarsan karşındaki kendini üstün görür.

Çok sevdiğin birisine nasıl değer veriyorsan hanımınada öyle değer vermek neden eziklik ya da cahillik olarak algılanıyor?
Hocam bu tür kelimeleri biz erkekler nedense az biliyoruz. Bu konuyu açarken hanımcılığı hep kadınları haklı çıkarmak vs. diye tanımlıyordum şimdi değer vermek gibi tanımlıyorum yani öğrendim. Cahillik ve eziklik değil derecesine göre değişir o.

Hanımcılık çok farklı bir şey. Onun emri altına girmek gibi. O da senin emrin altına girmeyecek, sende onun emrine girmeyeceksin.%50 yani biraz senin istediklerin biraz da onun evlilik ya da ilişki böyle yürür zaten.
Kesinlikle katılıyorum hocam.

Daha önce hiç kadınlar ile tartışmadın galiba. Sen cevap verdikçe onlar 2, 3 misli ile cevap veriyorlar. Çözümü maalesef alttan almak. Ben şu ana kadar haksız olan bir kadın tanımadım, sürekli haklılar. Alttan almanın da sizin tabirinizce hanımcılığa pek girdiğini sanmıyorum.
Bunu umarım yaşarım :D Önceki ilişkimde haksız çıkarıyordum ama sanırım tam kız değildi o :D

Daha önce hiç kadınlar ile tartışmadın galiba. Sen cevap verdikçe onlar 2, 3 misli ile cevap veriyorlar. Çözümü maalesef alttan almak. Ben şu ana kadar haksız olan bir kadın tanımadım, sürekli haklılar. Alttan almanın da sizin tabirinizce hanımcılığa pek girdiğini sanmıyorum.
Hocam kişiden kişiye göre değişir ama sürekli alttan alarak bence bir yere varılmaz. Şahsen ben yapamam, yapmadım.

Ne açıdan olduğuna bağlı bir durum. Ezdirme gibi ise hayır, ama bir birbirimizin fikirlerine saygı duyuyorsak ve özgürce sınırlarımızı zorlamıyorsak bu hanımcılık olmuyor. Ha bu arada her istediğine evet deyip kendini ezdiren erkeklere sesleniyorum; zorunda değilsiniz, tek taraflı baskınlık hem erkek hem de kadın için sağlıklı değildir. Yol yakınken dönün.

Hocam bu tür kelimeleri biz erkekler nedense az biliyoruz. Bu konuyu açarken hanımcılığı hep kadınları haklı çıkarmak vs. diye tanımlıyordum şimdi değer vermek gibi tanımlıyorum yani öğrendim. Cahillik ve eziklik değil derecesine göre değişir o.

Yok hocam sizi kast etmedim merak etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı