Keşke sizin gibi insanlar benim gibi insanlarla tartışmaya hiç girmese, siz Somali gibi olurken ülkemiz Norveç gibi olurdu.Senin gibi birisiyle tartışmaya gireceğime 2 gün aç susuz yaşarım daha iyi gerçekten.
Keşke sizin gibi insanlar benim gibi insanlarla tartışmaya hiç girmese, siz Somali gibi olurken ülkemiz Norveç gibi olurdu.Senin gibi birisiyle tartışmaya gireceğime 2 gün aç susuz yaşarım daha iyi gerçekten.
Keşke sizin gibi insanlar benim gibi insanlarla tartışmaya hiç girmese, siz Soma'li gibi olurken ülkemiz Norveç gibi olurdu.
Cool olmak için değil kendim olmak ve kendi fikirlerimi söylemek için bu forumdayım, edebiyat yapıp zeki biri gibi davranman beni güldürüyor.Ah dostum benim burada cool olmaya çalışman beni deli ediyor, sen kendi hayallerinin okyanusunda boğulma tek dileğim.
Verdiği şifa ve zeka sizde işe yaramamış gibi gözüküyor. Bilemedim şimdi.Usta sen ne yaşıyorsun? Beyninde feci bir kaos hakim. Allah şifa ve zeka versin inşallah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.