Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #31 Japon hatunum olsun hanım bile olurum.
KS KS WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.258 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #32 Techno34 dedi: H-hocam tam kız değildi derken? Kız olmadığını anlayınca gelen pişmanlık hissi. Genişletmek için tıkla... Hocam yani tam ergenliğe girmemişti sanırım. Genelde haklı çıkan kızlar bir olgunluğa ulaşmış olur ya o yüzden dedim Rexie dedi: Japon hatunum olsun hanım bile olurum. Genişletmek için tıkla... Arabadan kastediyorsun demi?!
Techno34 dedi: H-hocam tam kız değildi derken? Kız olmadığını anlayınca gelen pişmanlık hissi. Genişletmek için tıkla... Hocam yani tam ergenliğe girmemişti sanırım. Genelde haklı çıkan kızlar bir olgunluğa ulaşmış olur ya o yüzden dedim Rexie dedi: Japon hatunum olsun hanım bile olurum. Genişletmek için tıkla... Arabadan kastediyorsun demi?!
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 6 Kasım 2022 #33 Hanımcılık tam olarak bu değil yanlış anlayan arkadaşlar için
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 6 Kasım 2022 #34 WolreaG dedi: Hocam yani tam ergenliğe girmemişti sanırım. Genelde haklı çıkan kızlar bir olgunluğa ulaşmış olur ya o yüzden dedim Arabadan kastediyorsun demi?! Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum arabayı kastettiğini.
WolreaG dedi: Hocam yani tam ergenliğe girmemişti sanırım. Genelde haklı çıkan kızlar bir olgunluğa ulaşmış olur ya o yüzden dedim Arabadan kastediyorsun demi?! Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum arabayı kastettiğini.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #35 WolreaG dedi: Hocam yani tam ergenliğe girmemişti sanırım. Genelde haklı çıkan kızlar bir olgunluğa ulaşmış olur ya o yüzden dedim Arabadan kastediyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... O zaten öyle de. Hatun başka.
WolreaG dedi: Hocam yani tam ergenliğe girmemişti sanırım. Genelde haklı çıkan kızlar bir olgunluğa ulaşmış olur ya o yüzden dedim Arabadan kastediyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... O zaten öyle de. Hatun başka.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.897 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 6 Kasım 2022 #36 Dün gece uyuyabilir miyim doğan dedi. Uyu dedim. Sanırım hanımcıyım.
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 6 Kasım 2022 #37 dogan_orun dedi: Dün gece uyuyabilir miyim doğan dedi. Uyu dedim. Sanırım hanımcıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam o biraz sıkılmış sizden sanırım. Yani kısa kes demek istemiş.
dogan_orun dedi: Dün gece uyuyabilir miyim doğan dedi. Uyu dedim. Sanırım hanımcıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam o biraz sıkılmış sizden sanırım. Yani kısa kes demek istemiş.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.897 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 6 Kasım 2022 #38 Techno34 dedi: Hocam o biraz sıkılmış sizden sanırım. Yani kısa kes demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Yorulduğu için dedi.gece 4 olmuş uyusun artık.
Techno34 dedi: Hocam o biraz sıkılmış sizden sanırım. Yani kısa kes demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Yorulduğu için dedi.gece 4 olmuş uyusun artık.
sinyoruchiha Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #39 Maalesef evet.
Critical mass Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Kasım 2022 #40 Hanımköylü deniyordu en son buna.