Sosyalleşmek Gerekli mi?

Benim hiç arkadaşım yok ve sosyelleşmekten de nefret ediyorum. Ne yapıcam yani insanlarla boş beleş siyaset, futbol falan mı konuşacağım? Toplumumuzun geneli tamamen boş insanlardan oluşuyor...

Türk kadınlarından ise ayrı nefret ediyorum genelinin derdi zengin sevgiliye kocaya kapağı atıp instangramda kıyafet paylaşmak...Aslında tamamen tiksiniyorum bütün ortamlardan...

Benim hiç arkadaşım yok ve sosyelleşmekten de nefret ediyorum. Ne yapıcam yani insanlarla boş beleş siyaset, futbol falan mı konuşacağım? Toplumumuzun geneli tamamen boş insanlardan oluşuyor...

Türk kadınlarından ise ayrı nefret ediyorum genelinin derdi zengin sevgiliye kocaya kapağı atıp instangramda kıyafet paylaşmak...Aslında tamamen tiksiniyorum bütün ortamlardan...
Her insan sosyalleşmek zorunda dostum .

Her gün bilgisayar oynayıp cips yemektense gerektir ama herkesle fazla samimi olmamak gerekir herkesle arkadaş olunmaz ha nasıl samimi arkadaş bulurum diyorsan meslek lisesinde okuyorsan bir dal sigara uzatman yeterli kavga na bile gelirler git yanlarına otur ama böyle efendi tipli olsunlar kürt,romanlardan uzak dur seni kullanırlar sigara iç yanlarında "ister misin kardeş ? " de sohbet kur böyle baya arkadaşım oldu ha sigara kullanmam ama taşırım kendini enayi yerine de koydurtma sosyalleşmek tabi gerekli ama fazla olma dediğim gibi insanları sıfatlandır kendi kafanda .
Beni hedef almasa da insanları etnik gruplarına göre yargılamayın. Kararınızda inatçıysanız da bu tür platformlarda yazılarınızı daha dikkatli yazmanızı öneririm. Nitekim bu yazıyı herhangi bir insan okuyup üzülebilir.

Beni hedef almasa da insanları etnik gruplarına göre yargılamayın. Kararınızda inatçıysanız da bu tür platformlarda yazılarınızı daha dikkatli yazmanızı öneririm. Nitekim bu yazıyı herhangi bir insan okuyup üzülebilir.
21 yılık ömrümde hep şahit oldum bu tür insanlar hep milleti kullanıyor görüşünüz profil fotoğrafınızdan tahmin edebiliyorum bu tür insanların geninde var arkadan vurmak çevremde şahit olduklarım bunlar aşırı ırkçı birisi değilim ama bu insanlardan uzak durmayı hep istemişimdir . Lise 1 de bahçede oturuyordum tek başıma biri geldi sigara istedi "kullanmıyorum kardeşim" dedim sonra yakamdan tuttu ben buna kafa atım direk yere yığıldı sonra uzaklaştım sonra çıkışta beni 5 kişi bekliyordu Allah tan araya girdiler yanımda bıçakta taşıyordum malum meslek lisesi yani insanları tanımadan yorum yapmamalısınız 1-2 Kürt arkadaşım oldu onlarda ben Türküm diyorlardı hep arkamda durdular hala görüşürüm .

21 yılık ömrümde hep şahit oldum bu tür insanlar hep milleti kullanıyor görüşünüz profil fotoğrafınızdan tahmin edebiliyorum bu tür insanların geninde var arkadan vurmak çevremde şahit olduklarım bunlar aşırı ırkçı birisi değilim ama bu insanlardan uzak durmayı hep istemişimdir . Lise 1 de bahçede oturuyordum tek başıma biri geldi sigara istedi "kullanmıyorum kardeşim" dedim sonra yakamdan tuttu ben buna kafa atım direk yere yığıldı sonra uzaklaştım sonra çıkışta beni 5 kişi bekliyordu Allah tan araya girdiler yanımda bıçakta taşıyordum malum meslek lisesi yani insanları tanımadan yorum yapmamalısınız 1-2 Kürt arkadaşım oldu onlarda ben Türküm diyorlardı hep arkamda durdular hala görüşürüm .
Liseye giderken yanında bıçak taşıyan bir insanın yorumunu ciddiye almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Bir dahakine insanların tercih ettiği fotoğraflardan görüşlerini cımbızlama gibi bir ahmaklık yapmayın. Bu yorum aklınızda bulunsun.

Çalışan biri olarak ve onlarca insanla uğraşan biri olarak tek söyleyeceğim. Yanlızlığınız kıymetini bilin. İnsanlarla uğraşmak gerçekten dert. Keşke yanlız kalabilsem, asosyal olabileceğim bir işim olsa. :dikkatli:

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı