K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Mart 2021 #91 Heroxira1 dedi: Senin gibi birisiyle tartışmaya gireceğime 2 gün aç susuz yaşarım daha iyi gerçekten. Genişletmek için tıkla... Keşke sizin gibi insanlar benim gibi insanlarla tartışmaya hiç girmese, siz Somali gibi olurken ülkemiz Norveç gibi olurdu.
Heroxira1 dedi: Senin gibi birisiyle tartışmaya gireceğime 2 gün aç susuz yaşarım daha iyi gerçekten. Genişletmek için tıkla... Keşke sizin gibi insanlar benim gibi insanlarla tartışmaya hiç girmese, siz Somali gibi olurken ülkemiz Norveç gibi olurdu.
KS KS do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 11 Mart 2021 #92 KARMA89 dedi: Keşke sizin gibi insanlar benim gibi insanlarla tartışmaya hiç girmese, siz Soma'li gibi olurken ülkemiz Norveç gibi olurdu. Genişletmek için tıkla... Ah dostum benim burada cool olmaya çalışman beni deli ediyor, sen kendi hayallerinin okyanusunda boğulma tek dileğim.
KARMA89 dedi: Keşke sizin gibi insanlar benim gibi insanlarla tartışmaya hiç girmese, siz Soma'li gibi olurken ülkemiz Norveç gibi olurdu. Genişletmek için tıkla... Ah dostum benim burada cool olmaya çalışman beni deli ediyor, sen kendi hayallerinin okyanusunda boğulma tek dileğim.
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Mart 2021 #93 do not interfere dedi: Ah dostum benim burada cool olmaya çalışman beni deli ediyor, sen kendi hayallerinin okyanusunda boğulma tek dileğim. Genişletmek için tıkla... Cool olmak için değil kendim olmak ve kendi fikirlerimi söylemek için bu forumdayım, edebiyat yapıp zeki biri gibi davranman beni güldürüyor.
do not interfere dedi: Ah dostum benim burada cool olmaya çalışman beni deli ediyor, sen kendi hayallerinin okyanusunda boğulma tek dileğim. Genişletmek için tıkla... Cool olmak için değil kendim olmak ve kendi fikirlerimi söylemek için bu forumdayım, edebiyat yapıp zeki biri gibi davranman beni güldürüyor.
M masterhaşhaşi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #94 XxToprakMamixX dedi: Usta sen ne yaşıyorsun? Beyninde feci bir kaos hakim. Allah şifa ve zeka versin inşallah. Genişletmek için tıkla... Verdiği şifa ve zeka sizde işe yaramamış gibi gözüküyor. Bilemedim şimdi.
XxToprakMamixX dedi: Usta sen ne yaşıyorsun? Beyninde feci bir kaos hakim. Allah şifa ve zeka versin inşallah. Genişletmek için tıkla... Verdiği şifa ve zeka sizde işe yaramamış gibi gözüküyor. Bilemedim şimdi.
Mr246 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 299 Yer İstanbul 11 Mart 2021 #95 Gerektiği kadar değer verin. Fazlası sizi değersiz yapar, azı da karşıdakini değersiz hissettirir. İnsan psikolojisi böyle işliyor. Profesyonel değilim ama daha tersini görmedim.
Gerektiği kadar değer verin. Fazlası sizi değersiz yapar, azı da karşıdakini değersiz hissettirir. İnsan psikolojisi böyle işliyor. Profesyonel değilim ama daha tersini görmedim.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 11 Mart 2021 #96 Basmazsam eşit olmazdı.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 11 Mart 2021 #97 HANIMCI FELAN FILAN BU TUR KELIMELER HER IKI TARAF ICIN DE HOS DEGIL. EŞİTLİK VAR. NE DOGRUYSA O OLSUN.
HANIMCI FELAN FILAN BU TUR KELIMELER HER IKI TARAF ICIN DE HOS DEGIL. EŞİTLİK VAR. NE DOGRUYSA O OLSUN.