KS KS do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 10 Mart 2021 #31 Ulunay dedi: Durumun feministlik ile alakası olmadığını düşünüyorum. Kaç yaşında evli çift bulursanız bulun ev içinde işler böyle yürüyordur. En azından büyük bir kısmı... Genişletmek için tıkla... Ben feministliğin yanlış anlaşılıp bir şeylere sebep olduğunu düşündüğümü söyledim sadece.
Ulunay dedi: Durumun feministlik ile alakası olmadığını düşünüyorum. Kaç yaşında evli çift bulursanız bulun ev içinde işler böyle yürüyordur. En azından büyük bir kısmı... Genişletmek için tıkla... Ben feministliğin yanlış anlaşılıp bir şeylere sebep olduğunu düşündüğümü söyledim sadece.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 10 Mart 2021 #32 Yener K. dedi: @alpethz, 14 yıllık evliyim. Büyük oğlum 13 yaşında. 41 yaşına geldim. Genişletmek için tıkla... Kusura baknayın hocam ağızımdan "oha" kelimesi kaçtı . En azından 20-30dur demiştim
Yener K. dedi: @alpethz, 14 yıllık evliyim. Büyük oğlum 13 yaşında. 41 yaşına geldim. Genişletmek için tıkla... Kusura baknayın hocam ağızımdan "oha" kelimesi kaçtı . En azından 20-30dur demiştim
KS KS do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 10 Mart 2021 #33 Ha bu arada merak ettiğim şey aranızda hepiniz evli değildir diye düşünüyorum ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz ve şu an kaç yaşındasınız?
Ha bu arada merak ettiğim şey aranızda hepiniz evli değildir diye düşünüyorum ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz ve şu an kaç yaşındasınız?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 10 Mart 2021 #34 do not interfere dedi: Ha bu arada merak ettiğim şey aranızda hepiniz evli değildir diye düşünüyorum ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz ve şu an kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 14 yaşımdayım. Evlilik kadar büyük bir sorumluluk almak istemiyorum. Evlenmek istemiyorum.
do not interfere dedi: Ha bu arada merak ettiğim şey aranızda hepiniz evli değildir diye düşünüyorum ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz ve şu an kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 14 yaşımdayım. Evlilik kadar büyük bir sorumluluk almak istemiyorum. Evlenmek istemiyorum.
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Mart 2021 #35 do not interfere dedi: Ha bu arada merak ettiğim şey aranızda hepiniz evli değildir diye düşünüyorum ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz ve şu an kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 16 evlenmeyi gönlüme göre birisi çıkarsa o zaman evleneceğim.
do not interfere dedi: Ha bu arada merak ettiğim şey aranızda hepiniz evli değildir diye düşünüyorum ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz ve şu an kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 16 evlenmeyi gönlüme göre birisi çıkarsa o zaman evleneceğim.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 10 Mart 2021 #36 16 yaşındayım, biri bir tesadüfle vesaire hayatıma girene kadar düşünmüyorum. Bulamazsam aramam demek istiyorum yani.
16 yaşındayım, biri bir tesadüfle vesaire hayatıma girene kadar düşünmüyorum. Bulamazsam aramam demek istiyorum yani.
Alexander The Great Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 331 Yer Ortadoğu'da bir ülke 10 Mart 2021 #37 Demek hanımcı olmak isten ha ? Yaw siz hanımcılar neden böylesiniz meen ?
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 10 Mart 2021 #38 do not interfere dedi: Ha bu arada merak ettiğim şey aranızda hepiniz evli değildir diye düşünüyorum ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz ve şu an kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 16 yaşındayım. Ne zaman evleneceksin diye bir şey yok. Hayat bu, bilemezsin. alpethz dedi: 14 yaşımdayım. Evlilik kadar büyük bir sorumluluk almak istemiyorum. Evlenmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Evlenmek istemiyorum diyenden korkacaksın.
do not interfere dedi: Ha bu arada merak ettiğim şey aranızda hepiniz evli değildir diye düşünüyorum ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz ve şu an kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 16 yaşındayım. Ne zaman evleneceksin diye bir şey yok. Hayat bu, bilemezsin. alpethz dedi: 14 yaşımdayım. Evlilik kadar büyük bir sorumluluk almak istemiyorum. Evlenmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Evlenmek istemiyorum diyenden korkacaksın.
KS KS do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 10 Mart 2021 #39 Ben de 19uma gireceğim, mesleğimi aldığım an sevdiğim biri olursa evleneceğim.
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Mart 2021 #40 Lafonde dedi: 16 yaşındayım. Ne zaman evleneceksin diye bir şey yok. Hayat bu, bilemezsin. Evlenmek istemiyorum diyenden korkacaksın. Genişletmek için tıkla... Hanımcılık kazanacak.
Lafonde dedi: 16 yaşındayım. Ne zaman evleneceksin diye bir şey yok. Hayat bu, bilemezsin. Evlenmek istemiyorum diyenden korkacaksın. Genişletmek için tıkla... Hanımcılık kazanacak.