Hanımcı olmak gerekli mi gereksiz mi?

Hanımcı mısın?

• Dibine kadar!

Oy: 83 52,5%
  • Asla!

Oy: 75 47,5%

• Oy verenlerin toplamı
    158
Kanka kızı kafes dövüşüne davet edecek değilsin zaten

Keşke çağırsaydı izlemesi zevkli olurdu.

Ya bait atıyorsunuz ya da çok yanlızlısınız. Yakın zamanda dışarı çıkmanız dileğiyle.

Hepinize selamlar konum sizlere saçma geldiyse eğer başka konulara göz atabilirsiniz, kimseler kafanıza silah dayayarak size burada cevap yazdırmıyor, kendi aramızda muhabbetimizi, makaramızı edip gülüp eğlendik, kimsenin erkekliğine laf etmedik, burada testosteronumuzu konuşmak ne mantık? Arkadaşımızın da dediği gibi sizinki yüksekse soğan kırabilirsiniz maşallah sizlere.

Keşke çağırsaydı izlemesi zevkli olurdu.

Ya bait atıyorsunuz ya da çok yanlızlısınız. Yakın zamanda dışarı çıkmanız dileğiyle.
Senin mesaj sayın kadar benim arkadaş ortamım var dostum. Maalesef, aradığın kişi değilim.

Benim gözümde asosyalsiniz isterse dünyadaki kum sayısı kadar arkadaş çevreniz olsun
Bir zamanlar yalnız, çaresiz bir adam varmış, bu adam zamanının çoğunu kendisinden farklı düşünen insanlara muhalefet olarak geçirirmiş, özellikle arkadaşları olan sosyal insanları hiç çekemezmiş. Cevap veremediği insanların sorularına ise gram tahammül edemez, her türlü tartışmayı kişiselleştirip karşısındakine kendi aşağılık komplekslerini yıkarmış. Bu boş hayatının nereye kadar gideceğini ise zaman gösterecekmiş.
Kim bilir kaçıyla gerçekten arkadaşsın. Üzgünüm ama siz sadece kadınları sevmiyorsunuz.
Ben seçici bir insanım, seni bilemem. Neticede keller körler birbirini ağırlar.

Hanımcı değilim. Olmam için de bir neden yok.

Hanımcı olmak farklıdır, centilmen olmak farklıdır.

Usta sen ne yaşıyorsun? Beyninde feci bir kaos hakim. Allah şifa ve zeka versin inşallah.

Senin gibi birisiyle tartışmaya gireceğime 2 gün aç susuz yaşarım daha iyi gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…