Hap Ezilerek İçilir mi?

Ölmek istiyorsan ez. Benim bildiğim ezmek zararlı.
Korktum suanda ama eczaci olur dedi.
Enterik kaplı veya kapsül değilse bir sorun olacağını sanmıyorum. Bazı tabletlerde kırılmak için eklenmiş çentikler bile bulunuyor.

Bu alanda eğitimli hocalarımız cevap verirse daha iyi olur tabii.
Tesekkur ederim ama centik yok yine de.
İlacın adı ne? Dozu ne kadar?
Bunu söylerken cok utaniyorum. Wincef Seftibuten 400 mg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu söylerken cok utaniyorum. Wincef Seftibuten 400 mg
Utanacak ne var! Sağlık bu, ayrıca normal enfeksiyon ilacı utanılacak bir tarafı yok üriner olarak vermişler heralde o yüzden öyle diyorsun. İlacı almaya bak mühim bir ilerleme var ki şase olanı değil enfeksiyon olanı vermiş.
Kırılmasında sakınca yok doz düşük olsa da bayanlar bazen yutmada zorluk çekebiliyor. Çay, meyve suyu gibi şeylerle içmedikçe veya alkolle bir sorun olmaz. Yazıldığı dozda aksatmadan içebilirsiniz.
Alternatif olarak doktor söylemiştir zaten o yüzden utandığınız için en basitinden söyleyeceğim ek bilgi olarak hijyeninize biraz dikkat etmeye ve bol su tüketmeye bakın daha çabuk iyileşirsiniz.

İlacı ezersen ağzında erimeye başlayacaktır. Bazı ilaçlar midede, bazıları da bağırsakta parçalanıyor. İlacın faydasını göremezsin, ilaç yutma tekniklerine bak derim.
Cevabın için teşekkür ederim
Utanacak ne var! Sağlık bu, ayrıca normal enfeksiyon ilacı utanılacak bir tarafı yok üriner olarak vermişler heralde o yüzden öyle diyorsun. İlacı almaya bak mühim bir ilerleme var ki şase olanı değil enfeksiyon olanı vermiş.
Kırılmasında sakınca yok doz düşük olsa da bayanlar bazen yutmada zorluk çekebiliyor. Çay, meyve suyu gibi şeylerle içmedikçe veya alkolle bir sorun olmaz. Yazıldığı dozda aksatmadan içebilirsiniz.
Alternatif olarak doktor söylemiştir zaten o yüzden utandığınız için en basitinden söyleyeceğim ek bilgi olarak hijyeninize biraz dikkat etmeye ve bol su tüketmeye bakın daha çabuk iyileşirsiniz.
Gerçekten cok teşekkür ederim. Sizin gibi iyi insanlari çok özlemişim öncelikle sanirim baya bilgili birisiniz. Doktor falan mısınız? Ayrica bir sey sormak istiyorum. Benim ilaçta çentik yok kırsam bir şey olmaz umarım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı