Hapı yutarken boğazda takılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gvgod

Megapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi "Parol" markalı ağrı kesici, ateş düşürücü hapı yutarken(acı bir tadı var) boğazıma takıldı. Ne yaptıysam çıkaramadım. Tam son nefesimi verecektim ki ani bir refleksle birden elimi boğazıma soktum ve hapı çıkardım. Şoka girdim denebilir. Sürekli üst çenem alt çeneme çarpıyor ve ses çıkıyordu. Yaklaşık 30 dakika sonra düzeldim. Ve aynı marka hapı yuttum. Artık hap yutmaya korkuyorum. Önerileriniz var mı?

Parol gerçekten büyük normal bunu yaşamanız ilk kullandığım da bende de olmuştu. Size önerim ilacı çıkardıktan sonra fazla beklemeyin çünkü eriyip yapış yapış olabiliyor boğazınıza takılabilir. Suyu önceden hazirlayin hapı atıp bolca suyla birlikte yutun eğer takılacağını düşünürsen psikolojik olarak da takılmış gibi hissediyorsun yasadiğimdan biliyorum.

Önerileriniz işime yarıyor. Bundan böyle sağ elimde su sol elimde hap bekletiyorum. Teşekkürler.

Önerileriniz işime yarıyor. Bundan böyle sağ elimde su sol elimde hap bekletiyorum. Teşekkürler.
Buna alışman lazım, ancak daha sonra alışırım dersen veya bu gibi yutamama ve nefes sıkıntısını çok yaşıyorsan ilacı aldığın doktora gidip farklı bir ilaç vermesini söyle. Aynı etkiyi gösteren bir sürü küçük haplar var onlardan yazabilir sana. Buradan ilaç önerirdim ancak geçmişini ve seni tanımadığım için ilaç öneremem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı