www.instagram.com
(@haqqus) • Instagram fotoğrafları ve videoları
10 Takipçi, 0 Takip, 0 Gönderi - 'in (@haqqus) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Bu kişi mi? Adam Vatan çalışanı bunları yazması gayet doğal. Hemen göz ardı ediyorum.
Beni mi engelliyorsun anlamadım? Şu videonun 0:35 1:50 arasını izle ne diyor gör. Kuyruğu sıkışınca dine başvuran, kötü ürün tavsiye eden, Vatan Bilgisayar ile önerdiğim ürünlerin alakası yok diyen bir adam. Afedersin ama 1 sene çalışan çocuğa sorunlu bilgisayar toplarsa ve ona rağmen halen beni engelleyeceksen 1 saniye bile bekleme.(@haqqus) • Instagram fotoğrafları ve videoları
10 Takipçi, 0 Takip, 0 Gönderi - 'in (@haqqus) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Bu kişi mi? Adam Vatan çalışanı bunları yazması gayet doğal. Hemen göz ardı ediyorum.
Beni mi engelliyorsun anlamadım? Şu videonun 0:35 1:50 arasını izle ne diyor gör. Kuyruğu sıkışınca dine başvuran, kötü ürün tavsiye eden, Vatan Bilgisayar ile önerdiğim ürünlerin alakası yok diyen bir adam. Afedersin ama 1 sene çalışan çocuğa sorunlu bilgisayar toplarsa ve ona rağmen halen beni engelleyeceksen 1 saniye bile bekleme.
Hayır anlamadımOkuduğunuzu anladığınızdan emin misiniz?
Hayır anlamadımNe demeye çalışıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.