Haqqus neyin kafasını yaşıyor?

Bu adamlara bu şekilde gülüyorum.

221894.jpg

@SideWinder evet sırf o yüzden 300TL fazla verip fiziksel mağazadan almıştım monitörü. Ek olarak kusura bakmayın ben THH olarak yazmıştım fakat düzeltten sonra kontrol etmeyi unuttum.

Bu kişi mi? Adam Vatan çalışanı bunları yazması gayet doğal. Hemen göz ardı ediyorum.

Bu kişi mi? Adam Vatan çalışanı bunları yazması gayet doğal. Hemen göz ardı ediyorum.
Beni mi engelliyorsun anlamadım? Şu videonun 0:35 1:50 arasını izle ne diyor gör. Kuyruğu sıkışınca dine başvuran, kötü ürün tavsiye eden, Vatan Bilgisayar ile önerdiğim ürünlerin alakası yok diyen bir adam. Afedersin ama 1 sene çalışan çocuğa sorunlu bilgisayar toplarsa ve ona rağmen halen beni engelleyeceksen 1 saniye bile bekleme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beni mi engelliyorsun anlamadım? Şu videonun 0:35 1:50 arasını izle ne diyor gör. Kuyruğu sıkışınca dine başvuran, kötü ürün tavsiye eden, Vatan Bilgisayar ile önerdiğim ürünlerin alakası yok diyen bir adam. Afedersin ama 1 sene çalışan çocuğa sorunlu bilgisayar toplarsa ve ona rağmen halen beni engelleyeceksen 1 saniye bile bekleme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Okuduğunuzu anladığınızdan emin misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı