- Makaleler
- 8
Instagram'dan o kişiyi engellemiş, sizi değil.Hayır anlamadımNe demeye çalışıyorsun?
Instagram'dan o kişiyi engellemiş, sizi değil.Hayır anlamadımNe demeye çalışıyorsun?
Yanlış anladım o halde hocam. Technopat Sosyal'de bulunuyor göz ardı etme onu sandımKonudaki ilgili kişiyi engelliyorum dedim. Ben hiç haz etmem bu tarz adamlardan.
Bu adamları Rampage PSU, Everest PSU, Power Boost PSU ve Gamepower PSU ile dolu odaya bırakacan!
Kazıkladığı kişiler ile fotoğraf çekilmiş gibi duruyor.(@haqqus) • Instagram fotoğrafları ve videoları
10 Takipçi, 0 Takip, 0 Gönderi - 'in (@haqqus) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Bu kişi mi? Adam Vatan çalışanı bunları yazması gayet doğal. Hemen göz ardı ediyorum.
Var mı ekran görüntüsü?Videosunun altında çocuğu kazıkladığını ve çok kötü bir sistem olduğunu söylediğimde beni azarlamıştı![]()
Varmı ekran görüntüsü?
Buraya bakıp video çekse cidden çok komik olur![]()
İbretle bakılacak kişi görmek istiyorsa, dizdiği 5 para etmez kasaların camına baksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.