Said Nursi Hzretleri
Picopat
Hocam şirketlere gönderince ne oluyor? Beğenirlerse para karşılığı alıp kullanıyorlar mı?Sana önerim yaptığın uygulamaları şirketlere göndermen.
Bahsettiğiniz hile işini yapan tanıdıklarım var, gerçekten çok güzel para kazanıyorlar ancak bu tarz bir program yapınca nasıl satın almalarını sağlayacağım hiç bilmiyorum, veyahut oyun yazdığımda tutacak mı vs. biraz stresli bir iş sanırsam.C# öğrenip oyunlar yazabilir ya da onlara yasadışı hile programları üretebilirsin.
Ama hile işi etik değil.Hocam şirketlere gönderince ne oluyor? Beğenirlerse para karşılığı alıp kullanıyorlar mı?
Bahsettiğiniz hile işini yapan tanıdıklarım var, gerçekten çok güzel para kazanıyorlar ancak bu tarz bir program yapınca nasıl satın almalarını sağlayacağım hiç bilmiyorum, veyahut oyun yazdığımda tutacak mı vs. biraz stresli bir iş sanırsam.
Hocam şirketlere gönderince ne oluyor? Beğenirlerse para karşılığı alıp kullanıyorlar mı?
Bahsettiğiniz hile işini yapan tanıdıklarım var, gerçekten çok güzel para kazanıyorlar ancak bu tarz bir program yapınca nasıl satın almalarını sağlayacağım hiç bilmiyorum, veyahut oyun yazdığımda tutacak mı vs. biraz stresli bir iş sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.