Programlama dili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FKiziloglu

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Ya ben bi programlama dili öğrenmek istiyorum. Yaşım fazla büyük sayılmaz. Bana bunun için ders verebilcek en azından anlatabilecek birileri var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet üzerinden araştırma yaparsanız bir çok videolu, yazılı derslere ulaşabilirsiniz.

C++ C'nin biraz daha ayrıntılı halidir. Sadece biraz kafa çalıştırmaya bağlıdır. Herşeyi öğrensen bile kafanda düzgünce kurgulamadıkça program yaparken hatalarla karşılaşırsın. C++ daha basit bir programdır ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

C++ C'nin biraz daha ayrıntılı halidir. Sadece biraz kafa çalıştırmaya bağlıdır. Herşeyi öğrensen bile kafanda düzgünce kurgulamadıkça program yaparken hatalarla karşılaşırsın. C++ daha basit bir programdır ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıkçası ben muhammed mastar'ın çok iyi C++ anlattığına inanmıyorum. Örnek vermek gerekiyorsa, consturctor & deconstructor anlatırken sanki de desconstructor gereksizmiş gibi bahsediyor. Aşırı basit anlatıyor. Ancak, bu durumun hem avantajı, hem dezavantajı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çok iyi anlatıyor demiyorum. Sadece daha anlaşılır ve basit kılarak anlaşılıyor. Sadece bir, iki videosunu falan izlemişimdir. Diğer videolardakilere göre daha başarılı bir anlatımı var.

Öncelikle ne yapacağına karar ver. Oyun üzerine mi, program yazılı üzerine mi, web üzerine mi çalışacaksın? Öncelikle buna bir karar ver. Daha sonra eğitim videolarıyla işe başla kafanı bu işe tak ve sıkılsan dahi bırakma... Bu iş ile hayatını sürdüreceksen profesyonel eğitimde şart tabiki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı