Hard brick Android tablet nasıl açılır?

Hocam aynı problemi ben yaşıyorum, sizle nasıl iletişime geçebilirim? Cihaz Galaxy Tab A7. Düşük şarjda, cihaz şarja takılı iken güncelleme başlatmıştım. Tuş kombinasyonları çalışmıyor, hiç açılmıyor. USB'den bilgisayara bağlayınca EDL mode olarak görüyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Düzeltilebilir mi?
Sizin cihaz için QFIL uyumlu yazılım sürümü bulunmuyor maalesef. Eğer bulabilirsem yardımcı olmaya çalışacağım ama olasılık düşük görünüyor.

Öte yandan siz tekrardan download mode'a almaya deneyin derim. OTA bootloader'a zarar vermemişse Odin bilgisayarınızda açıkken cihazı açmayı denemek işe yarayabilir.

Sizin cihaz için QFIL uyumlu yazılım sürümü bulunmuyor maalesef. Eğer bulabilirsem yardımcı olmaya çalışacağım ama olasılık düşük görünüyor.

Öte yandan siz tekrardan download mode'a almaya deneyin derim. OTA Bootloader'a zarar vermemişse Odin bilgisayarınızda açıkken cihazı açmayı denemek işe yarayabilir.

Hocam yerli yabancı bütün kaynakları okudum bu konuda da, yetkili servise götürsem bir şey yapılabilir mi acaba? Yurt dışında aynı durumu yaşayanlarda servis direkt anakart falan değiştirmiş, buna da girilmez sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yerli yabancı bütün kaynakları okudum bu konuda da, yetkili servise götürsem bir şey yapılabilir mi acaba? Yurt dışında aynı durumu yaşayanlarda servis direkt anakart falan değiştirmiş, buna da girilmez sanırım.
Yetkili servisler gerekli yazılıma sahipler, anakart değişimi yapılmadan direkt olarak EDL ile stok yazılım flaşlanıp düzeltilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı