Hard disk %100 kullanım ama okuma yazma 0 KB/S

Yönetici olarak çalıştırdınız mı?

Evet.

Hocam HDD Regenerator programını crackleyip flasha boot olarak yazdırdım flashdan başlattım PC'yi şu ana kadar 43 tane bad sector buldu ve 43 tanesini tamir etti olarak gözüküyor % olarak şu an %27 de yardımlarınız için teşekkür ederim bitince ben tekrar bad sector taraması yapıp sonucu paylaşacağım.
Evet.

Hocam HDD Regenerator programını crackleyip flasha boot olarak yazdırdım flashdan başlattım PC'yi şu ana kadar 43 tane bad sector buldu ve 43 tanesini tamir etti olarak gözüküyor % olarak şu an %27 de yardımlarınız için teşekkür ederim bitince ben tekrar bad sector taraması yapıp sonucu paylaşacağım.

Hocam tekrar bad sector taraması yapaya gerek duymadım ama sorunum çözüldü yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet.

Hocam tekrar bad sector taraması yapaya gerek duymadım ama sorunum çözüldü yardımlarınız için teşekkür ederim.
sorunum çözüldü derken? sıfıra indi mi çalışma yüzdesi? benim de ikinci hdiskimde aynı problem var. bad sector yok gibi, şu an tarıyor ama, sende yüzde sıfıra düştüyse programı ben de bir deneyeyim regenatorü.
Evet. Aradan 1-2 saat geçti ve HDD Regenator'ü indirdim ama bad sector tespit edilmediği için regenatorü kullanmadım. Sadece hardiskimi söküp çalıştırdım. Sonra tekrar kapatım harddiski taktım ve çalıştırdım. Sorun düzeldi.

Sistemli değil ikinci harddisk olması, bunu denememi mümkün kıldı. İsteyenler deneyebilir. Ama riskleri de vardır tabi. Mümkünse önce dosyaları yedekleyin, öyle deneyin.

Son düzenleme:
Sorunum çözüldü derken? Sıfıra indi mi çalışma yüzdesi? Benim de ikinci hdiskimde aynı problem var. Bad sector yok gibi, şu an tarıyor ama, sende yüzde sıfıra düştüyse programı ben de bir deneyeyim regenatorü.
Evet. Aradan 1-2 saat geçti ve HDD Regenator'ü indirdim ama bad sector tespit edilmediği için regenatorü kullanmadım. Sadece hardiskimi söküp çalıştırdım. Sonra tekrar kapatım hard diski taktım ve çalıştırdım. Sorun düzeldi.

Sistemli değil ikinci hard disk olması, bunu denememi mümkün kıldı. İsteyenler deneyebilir. Ama riskleri de vardır tabii. Mümkünse önce dosyaları yedekleyin, öyle deneyin.

Öncelikle kusura bakma yeni gördüm mesajı sorun düzelmişti fakat 4 5 gün sonra tekrar aynı şeyi yapmaya başladı her 4 5 günde bir HDD regenator ile bad sector düzeltmesi yapıyordum ve hepsinde 5 6 tane buluyordu. Hard disk sentiel programında sağlık %99 gözüküyordu fakat dediğim gibi her 4 5 günde bozuluyordu bende hem SATA Power hem de SATA kablosunu söktüm şu anda 500GB M.2 SSD var 2TB 7200RPM HDD aldım geliyor tavsiyem tekrar aynı hatayı yaparsa dosyalarını yedekleyip o hard Disk'den kurtulmaya çalışın eğer ki sisteminizde SSD yoksa ve imkanınız varsa ve fazla büyük dosyalarınız yoksa 240GB SATA SSD tercih edebilirsiniz dosya boyutlarınız çok yüksek ise 480GB SATA SSD işinizi görecektir iyi günler.

Öncelikle kusura bakma yeni gördüm mesajı sorun düzelmişti fakat 4 5 gün sonra tekrar aynı şeyi yapmaya başladı her 4 5 günde bir HDD regenator ile bad sector düzeltmesi yapıyordum ve hepsinde 5 6 tane buluyordu. Hard disk sentiel programında sağlık %99 gözüküyordu fakat dediğim gibi her 4 5 günde bozuluyordu bende hem SATA Power hem de SATA kablosunu söktüm şu anda 500GB M.2 SSD var 2TB 7200RPM HDD aldım geliyor tavsiyem tekrar aynı hatayı yaparsa dosyalarını yedekleyip o hard Disk'den kurtulmaya çalışın eğer ki sisteminizde SSD yoksa ve imkanınız varsa ve fazla büyük dosyalarınız yoksa 240GB SATA SSD tercih edebilirsiniz dosya boyutlarınız çok yüksek ise 480GB SATA SSD işinizi görecektir iyi günler.
Teşekkürler. Evet ssd'im yok. Sanırım dediğin gibi yedekleyip bir ssd alsam iyi olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı