Hard disk alan nasıl açılır?

Çok oyun olduğu için az alan kaldı yeni oyunlar çıkıyor ne yapacağım nasıl çözüm bulabilirim?
Yeni daha büyük HDD ya da SSD alacaksın ya da eski az oynadığın oyunları kaldıracaksın.
Veya çok sayıda film müzik gibi dosyaların varsa 2. bir HDD alıp ona taşı, bilgisayarda sadece oyun kalsın.

Yeni daha büyük HDD ya da SSD alacaksın ya da eski az oynadığın oyunları kaldıracaksın.
Veya çok sayıda film müzik gibi dosyaların varsa 2. bir HDD alıp ona taşı, bilgisayarda sadece oyun kalsın.

Sadece oyun var zaten HDD fiyatları çok pahalı alamıyorum oyun silmeyede kıyamıyorum ne yapacağım bilmiyorum.

Kıyamıyorum.

Aynı sorun bende de var 512 GB SSD var FIFA 22, ETS 2 LoL, Rainbow Six 3 4 daha oyun var (4 5, dusukgb) 100 GB kaldı :/

Off çok kötü ya.

Sadece oyun var zaten HDD fiyatları çok pahalı alamıyorum oyun silmeyede kıyamıyorum ne yapacağım bilmiyorum.

Kıyamıyorum.
USB disk alabilirsiniz ama performansınız düşük olur.

USB disk alabilirsiniz ama performansınız düşük olur.

Flaşh bellekmi.

O zaman az oynadığın bazı oyunlar için SD Card'ya da USB kullan, fiyatları çok pahalı değil. Yükleme ekranları uzun sürer sadece.

Flash bellek var ama 16 GB.

O zaman az oynadığın bazı oyunlar için SD Card'ya da USB kullan, fiyatları çok pahalı değil. Yükleme ekranları uzun sürer sadece.

SD Card nasıl bir şey?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı