Hard disk bad sector

488887

Zeptopat
Merhaba, elimde kamera kayıt siteminde kullanılmış bir hard disk var. Kullanmadan önce Low level formatladım ve HD Tune programıyla bad sector taraması yaptım, 2 kutucuk kırmızı oldu. HDD Regenerator programıyla da bad Sector'leri temizlerken bir baktım 1300 üzeri bad sector var ve artmaya devam ediyor. Şimdi soruma gelirsek bu kadar bad sector normal mi, eğer kullanırsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim çok uzun süreden beri kullandığım harddiskimde bad sectorler çıktıktan sonra Low Level Format ile neredeyse kıpkırmızı hard diski yemyeşil yapmıştım. 1 tane bile badsector gözükmüyordu fakat üzerine veri yazıldıkça veriler kayboluyor sectorler artmaya başlıyordu. Sektörsüz yerleri kullanabilirsin ama sektör yayılmaya büyük ihtimal devam edecektir. Oyun kurduğunda oyun açılmayacak; açılırsa da aldığın Save'ler bozuk olacaktır. Yaşadım.
1631061836318.png

Özlüyorum seni dostum :D o7

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı