Hard disk güç kablosunu nasıl çıkarabilirim?

Atkn155

Centipat
Benim eski bilgisayarımda hard disk güç kablosu var fakat bunu çıkarabilir miyim ve nasıl çıkartacağım? Çok çekersem zedelenir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyu biraz kontrol etsen, zaten üzerinde kilit mekanizması var ise o mekanizmaya basıp çıkarabilirsiniz. PC toplamada yenisiniz sanırım, o tür şeyler benimde başıma gelmişti ama merak etme, o donanımlar kolay kolay zedelenecek veya kırılacak şeyler değildir.

Kabloyu biraz kontrol etsen, zaten üzerinde kilit mekanizması var ise o mekanizmaya basıp çıkarabilirsiniz. PC toplamada yenisiniz sanırım, o tür şeyler benimde başıma gelmişti ama merak etme, o donanımlar kolay kolay zedelenecek veya kırılacak şeyler değildir.
peki 2 inci hardiski takmak için neler gerekli bende hdd veri kablosu mevcut güç kablosunuda halledeceğim başka birşeye ihtiyacım var mı ?

peki 2 inci hardiski takmak için neler gerekli bende hdd veri kablosu mevcut güç kablosunuda halledeceğim başka birşeye ihtiyacım var mı ?
Hayır, başka bir şey gerekmez ama anakartında boş SATA girişi olmalı. Birde takacağınız ikinci HDD veya SSD de fazladan işletim sistemi olmamasına dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı