peki 2 inci hardiski takmak için neler gerekli bende hdd veri kablosu mevcut güç kablosunuda halledeceğim başka birşeye ihtiyacım var mı ?Kabloyu biraz kontrol etsen, zaten üzerinde kilit mekanizması var ise o mekanizmaya basıp çıkarabilirsiniz. PC toplamada yenisiniz sanırım, o tür şeyler benimde başıma gelmişti ama merak etme, o donanımlar kolay kolay zedelenecek veya kırılacak şeyler değildir.
Hayır, başka bir şey gerekmez ama anakartında boş SATA girişi olmalı. Birde takacağınız ikinci HDD veya SSD de fazladan işletim sistemi olmamasına dikkat edin.peki 2 inci hardiski takmak için neler gerekli bende hdd veri kablosu mevcut güç kablosunuda halledeceğim başka birşeye ihtiyacım var mı ?
peki mustafa bey ben eski bilgisayarımdan güç kablosunu nasıl çıkarabilirimHayır, başka bir şey gerekmez ama anakartında boş SATA girişi olmalı. Birde takacağınız ikinci HDD veya SSD de fazladan işletim sistemi olmamasına dikkat edin.
peki mustafa bey ben eski bilgisayarımdan güç kablosunu nasıl çıkarabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.