Hard disk nasıl kurtarılır?

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
İçindeki veriler hiç önemli değil Windows kurmayacağım sanırım içinde bad sectör var o bölümü nasıl bulup ayırabilirim? Hard diski nasıl düzeltebilirim? Sonucunda kurtabileceksem her türlü işleme ve süreye açığım.
Quick scan olduğu için durdurup tam tarama açtım fakat yarım saattir 1 tık ilerlemedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (154).png
    Ekran Görüntüsü (154).png
    269,1 KB · Görüntüleme: 222
  • Ekran Görüntüsü (155).png
    Ekran Görüntüsü (155).png
    244,8 KB · Görüntüleme: 211
  • Ekran Görüntüsü (156).png
    Ekran Görüntüsü (156).png
    169,7 KB · Görüntüleme: 208
HD Tune eski sürümünü kullanıyorsun. HD Tune 5.75 sürümünde tarama yapabileceğini düşünüyorum.

Bad sector için şunu deneyebilirsin:

Low level format ile diski formatla.
Üstüne Windows yüklemeden, diski biçimlendirmeden yani hiç bir şey yapmadan; HDD Regenerator programıyla bad sector taraması yaptır, düzelttir.
Ondan sonra Windows kur.

Hayır, eski sürümü de silip yükledim ok register seçeneği geliyor oka da bassam çarpıda yapsam açılmıyor ekran gelmiyor.
O gelen ekran deneme sürümü bitti ekranı. Kullanmadığınız bir sürümün denemesi nasıl bitmiş bende bilmiyorum.

O gelen ekran deneme sürümü bitti ekranı. Kullanmadığınız bir sürümün denemesi nasıl bitmiş bende bilmiyorum.

Kullanmadığımdan eminim kullanmak için sebebim olmadı çünkü ne yapacağım ben şimdi.
HD Tune eski sürümünü kullanıyorsun. HD Tune 5.75 sürümünde tarama yapabileceğini düşünüyorum.

Bad sector için şunu deneyebilirsin:

Low level format ile diski formatla.
Üstüne Windows yüklemeden, diski biçimlendirmeden yani hiç bir şey yapmadan; HDD Regenerator programıyla bad sector taraması yaptır, düzelttir.
Ondan sonra Windows kur.
Başladım hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (167).png
    Ekran Görüntüsü (167).png
    1,3 MB · Görüntüleme: 56
Kullanmadığımdan eminim kullanmak için sebebim olmadı çünkü ne yapacağım ben şimdi?
Low Level format atın yine. Format bittikten sonra HDD Sentinel adlı programdan genel bakış sekmesini ve SMART sekmesini paylaşırsınız. HDD Regenerator'u da denersiniz.

Hirens Boot CD'i USB'e yaz; bilgisayarın USB'den başlat. Oradan yap Low Level formatı. Böyle tam verim alamazsın.

İşte bende adı hatırlamaya çalışıyordum hard disk olmadanda PC'yi öyle açabiliyordum oradan yapınca ilk açılışta disk normal haline dönüyordu sonra 1 saat içinde bozuluyordu.
Hirens Boot CD'i USB'e yaz; bilgisayarı USB'den başlat. Oradan yap Low Level formatı. Böyle tam verim alamazsın.

Hocam ilk defa böyle bir hız alıyorum iptal edip hirensboot ile deyeyeyim mi yine de?
İşte bende adı hatırlamaya çalışıyordum hard disk olmadanda PC'yi öyle açabiliyordum oradan yapınca ilk açılışta disk normal haline dönüyordu sonra 1 saat içinde bozuluyordu.

Hocam ilk defa böyle bir hız alıyorum iptal edip hirensboot ile deyeyeyim mi yine de?
@Assecreed

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (168).png
    Ekran Görüntüsü (168).png
    143,1 KB · Görüntüleme: 49

@Assecreed
Hatalar alman doğal zaten, USB'den başlat en temizi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı