Direkt çıkarırsam kullanılamayacak hale gelir mi? Sistem üzerinden bir şey yapmamız gerekmiyor mu.Diski çıkarın
Bozmak istemiyorum. Şu anda diskim takılı halde, bunu sistem üzerinden kullanılamaz hale getirmek istiyorum. Harddiskin yerinde SSD takacağım.Bir daha asla kullnılmasını istemiyor musunuz yani çalışmasını mı istemiyorsunuz bozmak mı istiyorsunuz anlamadım tam olarak?
Eğer öyleyse diski çıkarın 2 kere koltuk da olur yere bırakın 10 cm veya daha fazla yükseklikten bir daha çalışmaz ya da disk çalışırken sert bir cisimle vurun ya da halak çekin iğnesi bozulur çalışmaz.
D'yi kullanması için CMD'den 2-3 komut yazmanız yeterli, SSD'i D yapar HDD'yi de E yaparsınız.Bozmak istemiyorum. Şu anda diskim takılı halde, bunu sistem üzerinden kullanılamaz hale getirmek istiyorum. Harddiskin yerinde SSD takacağım.
Örnek olarak şu anda Harddisk D'yi kullanıyor. SSD takacağım zaman D'yi SSD'nin kullanmasını istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.