Hard disk takınca bilgisayar açılmıyor

Yer
Washington D.C.
SSD veya HDD modeli
ST1000DM003
Arkadaşlar, hard diski taktığımda bilgisayarda Windows logosu çıkıyor ve sürekli dönüyor. Hard disk takılıyken format için USB takıp açıyorum bu sefer de mor ekran çıkıyor başka bir şey gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, hard diski taktığımda bilgisayarda Windows logosu çıkıyor ve sürekli dönüyor. Hard disk takılıyken format için USB takıp açıyorum bu sefer de mor ekran çıkıyor başka bir şey gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
USB takıp boot ekranında USBden başlatıyorsanız harddisk bozuk olsa dahi format ekranın açılması gerekiyor bütün işlemleri doğru olduğundan emin misiniz?

USB takıp boot ekranında USB'den başlatıyorsanız hard disk bozuk olsa dahi format ekranın açılması gerekiyor bütün işlemleri doğru olduğundan emin misiniz?

Evet hepsini doğru yaptım. Zaten bilgisayar USB taktığımda otomatik USB'den açılıyor. Şimdi sıkıntı çıkaran harddiski söküp yerine başka bir harddisk taktım. Format ekranı sorunsuz açıldı.

Şöyle test yaptım sonuç bu şekilde çıktı. 20220908_162215.jpg

Drive self test: Failed yazıyor sanırım harddiskde bad sector var veya başka bir şey ömrü dolmuş bir hard disk takılı şu an sanırım.:(

Hocam şu an bad block recoveryi çalıştırdım. Bazı blokları kurtarabildim. Tekrardan başlatıp deneyeceğim daha fazla kurtarabiliyor muyum diye. İşe yarar mı sizce?

Hocam şu an bad block recoveryi çalıştırdım. Bazı blokları kurtarabildim. Tekrardan başlatıp deneyeceğim daha fazla kurtarabiliyor muyum diye. İşe yarar mı sizce?
İşe yarar mı bilmiyorum hiç denedim umarım işinize yarar önemli dosyalarınız varsa kurtarırsınız umarım Samsung harddiskim vardı binlerce fotoğraf vardı harddisk bozulunca kurtarmaya çalışmak aklıma gelmemişti.:/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı