Çözüldü Hard diske harici olarak işletim sistemi yazılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MuzafferKrc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşımın bilgisayarına işletim sistemi kurmak üzere 32 Bit ISO'yu flash belleğe yazdırdım fakat BIOS'ta hiçbir şekilde USB bellek okunmuyor DVD ROM'u da açılmıyor. HDD'yi kendi bilgisayarıma takıp boot etmeyi düşündüm fakat benim bilgisayarım 64 Bit bu yüzden sorun olur sanırım. HDD'yi USB aparat ile kendi bilgisayarıma bağlayıp bir program aracılığıyla işletim sistemi kurulumu yapabilir miyim? (Kuracağım işletim sistemi Linux Lite 3.8)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun olmaz muhtemelen HDD takarsın flashtan başlarsın Linux kurmaya HDD'yi seçer kurarsın.
Bit mevzusunu araştırdım biraz, sanırım uyumluluk sadece geriye dönük yani hard diski takıp 32 bit kurulum yapabiliyorum. Ama ben denemeden birisi de beni onaylasa iyi olur bu aralar ne denesem bir hatayla karşılaşıyorum artık çekimserleştim.
Sorun olmaz muhtemelen HDD takarsın flashtan başlarsın Linux kurmaya HDD'yi seçer kurarsın.
Bit mevzusunu araştırdım biraz, sanırım uyumluluk sadece geriye dönük yani hard diski takıp 32 bit kurulum yapabiliyorum. Ama ben denemeden birisi de beni onaylasa iyi olur bu aralar ne denesem bir hatayla karşılaşıyorum artık çekimserleştim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı