Hard diski çıkardığımda bilgisayar bootlamıyor

Daha fazla  
Windows SSD de yüklü. Arızalı HDD'yi çıkarttığım zaman bilgisayar açılmıyor boot HDD de gözüküyor. HDD'yi çıkarttığımda bilgisayar açılmıyor insert boot disk and press any key hatası veriyor.

Screenshot_1.png

Or HDD'yi taktığımda düzeliyor. Ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows SSD de yüklü. Arızalı HDD'yi çıkarttığım zaman bilgisayar açılmıyor boot HDD de gözüküyor. HDD'yi çıkarttığımda bilgisayar açılmıyor insert boot disk and press any key hatası veriyor.

Eki Görüntüle 1898977

bios menüsünde boot kısmında OS manager olarak kim seçili SSD mi HDD mi?

Eki Görüntüle 1898977

PC açılırken SSD'yi secmeyi denediniz mi veya boot menusunden SSD'yi en uste almayi?

windows ssd de, hdd yi çıkarıyorum bilgisayar bootlanmıyor hdd yi taktığımda da windows boot device olarak gözüküyor

hdd bozuk olduğu için her şeyi ssd ye attım sonra hdd yi biçilendirdim içi boş
Tamam hocam HDD yi çıkarıp BIOS'a girdiğinizde boot menüsünde SSD gözüküyor mu?

Fotoğraf atabilir misiniz?

SSD'i ve HDD var başka bir şey yok. Windows SSD'ye yüklü HDD'yi çıkartıyorum kabloyu çekiyorum, SSD kalıyor bilgisayarı açıyorum Windows bootlanmıyor insert boot disk and press any key hatası veriyor. HDD'yi geri taktığımda bilgisayar açılıyor. HDD boot menüsünde Windows Boot Manager olarak gözüküyor ama SSD'nin yanında SATA slot numarası ve ismi yazıyor sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı