Hard diskimi bölemiyorum

Triloji

Megapat
Makaleler
4
Yer
Samsun
Merhaba dostlar, öncelikle bilgisayarıma format attım ve oyunlarımın çoğunu HDD'ye attım. Xbox uygulaması üzerinden Forza5 indirmek istediğimde SSD'den başka seçenek çıkmıyor .biraz araştırdım HDD'deki eski Xbox dosyalarını sildim fakat bir şey değişmedi şimdi de hard diskimi 2'ye bölüp boş olana yüklemeyi planlıyordum fakat bölemiyorum birimi küçült seçeneği seçilmiyor yardımcı olursanız sevinirim.

1636212540437.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, öncelikle bilgisayarıma format attım ve oyunlarımın çoğunu HDD'ye attım. Xbox uygulaması üzerinden Forza5 indirmek istediğimde SSD'den başka seçenek çıkmıyor. Biraz araştırdım HDD'deki eski Xbox dosyalarını sildim fakat bir şey değişmedi şimdi de hard diskimi 2'ye bölüp boş olana yüklemeyi planlıyordum fakat bölemiyorum birimi küçült seçeneği seçilmiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 1207646

Daha yeni Linux kurarken aynı sorunu yaşadım. AOMEI programı kolayca böldü.

Komut istemine yönetici olarak gir, diskpart yaz, list disk yazıp hangisini formatlamak isteyeceğiniz seçin örnek "select disk 0" seçtikten sonra clean yazıp enterlayın sonrasında disk yönetiminden biçimlendirip bölümlendirebilirsiniz. Bunu yaparak HDD'de ki her şeyi silmiş olursunuz. Eğer programlar silmeden bölebiliyorsa diğer arkadaşların dediği programı kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı