Hard diskten veri kurtarma programı önerisi

Umutcuk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 750 GB Seagate harici hard disk var elimde fakat laptopa taktığımda içine erişemiyoruz içinde çok eski resimler var. Hard disk hiç düşmedi fiziksel bir hasarı yok Recuva, teskdesk ve photorec gibi ücretsiz programları denedim fakat photorecten 20 25 tane çekebildi 600 GB'lık veri var içinde çok pahalı olmayan ya da ücretsiz başka güvenilir kurtarma programı var mı bildiğiniz? Teşekkürler.

Bende 4ddig minitool Recuva EaseUS ve R Studio denedim. Harici diski bile görmüyorlar. Minitoolsa görüyor ama taranamaz diyor. Aslında en iyisi EaseUS diye okudum hep. Bir kere babamın SD kartını kurtardığım için yine onunla yapacaktım. Fakat 17 saatte %20 gelebildi. Zaten kablonun sıkıntılı olduğunu düşünüp yeni kablo sipariş ettik. Bu sürede de R Studio önerdiler. Fakat onunla 2buçuk ay süreceğini söylüyor ve bir saatte 330 MB işleyebiliyor. Onu kurduğumdan beri maalesef ease us dahil hiçbirinde HDD'ye ulaşamıyorum. (Samsung 1 TB M3 portable için)

Testdisk photorec demişsin sanırım. Sırada onu deneyeceğim bir de tesadüfen photorecovery 2019 Professional buldum. Belki bunca saydığımdan biri işine yarar.

Bu arada Samsung M3 portable da Seagate hard disk kullanıyor sonuçta o yüzden söyledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı