Hard West 2 Voidu'da 98 TL

Daha fazla  
Herkese selam.

Benim gibi sıra tabanlı oyunlarda yeniyseniz ya da en azından baldurs gate 3 gibi bir oyun alamıyorsanız, başlangıç için Hard West 2 oyununu önerebilirim.
Şuan voidu üzeinde indirimli olarak 98 TL olarak satılıyor ve steam key şeklinde teslim ediliyor.

Oyun hakkında düşüncelerim ya da almak isteyenler için:
  • Oyun çok zor olmayan sıra tabanlı bir oyun.
  • Türkçe yaması var.
  • Oynaması keyifli.
  • Grafikler ve atmosfer gerçekten iyi seviye de western havasını yani vahşi batı-kovboy temasını iyi yansıtılmış.
  • Hikaye olaraksa ortalama denilebilir ama kötü değil.

LİNK:

Herkese selam.

Benim gibi sıra tabanlı oyunlarda yeniyseniz ya da en azından Baldur's Gate 3 gibi bir oyun alamıyorsanız, başlangıç için hard West 2 oyununu önerebilirim.
Şu an Voidu üzeinde indirimli olarak 98 TL olarak satılıyor ve Steam key şeklinde teslim ediliyor.

oyun hakkında düşüncelerim ya da almak isteyenler için:
  • Oyun çok zor olmayan sıra tabanlı bir oyun.
  • Türkçe yaması var.
  • Oynaması keyifli.
  • Grafikler ve atmosfer gerçekten iyi seviye de western havasını yani vahşi batı-kovboy temasını iyi yansıtılmış.
  • Hikaye olaraksa ortalama denilebilir ama kötü değil.

link:

Hocam Amazon Prime Gaming'de bedava.

Hocam Amazon Prime Gaming'de bedava.
Amazon hesabım yok. Açayım desem 40 TL. Ama zaten 50 TL için de aç oyunu al iade et mantığı saçma geldi. Bir de sonuçta tercihim Steam key olunca 3 5 in farkı olmuyor.
Oyun Steam'de $14.99. Çok uygun fiyatta bu sitedeki. Oyunun adını görünce Evil West'in devam oyunu falan sanmıştım, hayal kırıklığına uğradım şimdi. :D
İlk gördüğüm de bende Western temalı diablo zannetmiştim ama bende Steam de aratınca oyunu sıra tabanlı olduğunu gördüm. Fiyatı artık dolar bazlı düşünce 3 dolar az geldi.
Bg3 normalde bende var ama hala oynama fırsatım olmadı. Birde türe ilk girişim, bu sebeple hard westi bir deneyelim dedik.

Amazon hesabım yok. Açayım desem 40 TL. Ama zaten 50 TL için de aç oyunu al iade et mantığı saçma geldi. Bir de sonuçta tercihim Steam key olunca 3 5'in farkı olmuyor.

İlk gördüğüm de bende western temalı Diablo zannetmiştim ama bende Steam de aratınca oyunu sıra tabanlı olduğunu gördüm. Fiyatı artık dolar bazlı düşünce 3 dolar az geldi.
BG3 normalde bende var ama hala oynama fırsatım olmadı. Bir de türe ilk girişim, bu sebeple hard West'i bir deneyelim dedik.

Hocam siz daha iyi bilirsiniz. Ben taktik vereyim. Yeni e-posta açıp onunla Amazon Prime alın. İlk ay bedava zaten. Önceki hesabınızdaki telefonunuzu kaydetseniz bile sorun olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı