Harddisk Bip Sesi

Tevfik Enes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600x
Asus Dual Rx7800xt
16GB Ram
Meslek
Makine Teknikeri
Selamlar harddiskim elimden düştü ve geri taktığımda bip sesi aldım. Aleti söktüm ve okuyucunun titrediğini gördüm.
Durumu vahim içindeki bilgileri alamıyorum, ama bir şekilde geri getirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çizikler varsa özel cihaz olmadan kurtarmak imkansız. Kafa zarar görmemiş olsa, yerine tekrar oturmuş olsa bile o çizikler yüzünden düzgün çalışmaz. Kafa zarar görmüş ise zaten gerekli aletler olmadan evde yapılacak iş değil.

Düzeltme şansım vardı bu şekilde açıp düzeltilmeye çalışılan HDD'ler gördüm. Düşük bir ihtimalle düzeliyor. Çalışma ömrü düşüyor çalışınca bilgisayara aktarsaydım yeterdi.

Hava alan harddiskin tamir edildiğini ne duydum ne gördüm. Veri kurtarma merkezinde bile özenle yapıyorlar bu işi. Izlediğiniz video vs varsa iletir misiniz merak ettim açıkçası nasıl ne yapmışlar. Şaşırdım.

Hava alan harddiskin tamir edildiğini ne duydum ne gördüm. Veri kurtarma merkezinde bile özenle yapıyorlar bu işi. Izlediğiniz video vs varsa iletir misiniz merak ettim açıkçası nasıl ne yapmışlar. Şaşırdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de merak ettim böyle bir video gördüm. Halletmiş sanırım gerçekten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok ilginç. Bugün de bir şey öğrendik. Izleyeceğim detaylı merak ettim valla

Valla aşırı ilginç. Yıllardır açıldığında bozulduğunu biliyorum. Yani ne bileyim lisede donanım dersinde sınav sorumuz bile olmuştu öyle aklımda kaldı :D Ben videonun fake olduğunu düşünüyorum. @Recep Baltaş bu video doğru mudur ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı