Harddisk değişikliğinden Windows 10 silindi

Bilgisayarımın harddiski bozuldu ve ben de yeni bir SSD harddisk taktırdım. Bilgisayarcı Windows 10'u yükleyip cracklemiş. Ben daha önceden de bilgisayarıma format atacağım zaman Microsoft'un sitesinden USB'ye yüklemiş olup oradan rahatca diski tamamen silip formatı atıyordum ve sonunda benden etkinleştirme yapmamı istemiyordu. Şimdi aynı USB ile format atsam yine eskisi gibi kullanabilir miyim? Veya ürün anahtarına ulaşma gibi bir şansım var mı? Korsan kullanmak istemiyorum ama benim dışında gerçekleşen bir durum sözkonusu. Son çare olarak Windows 10 satın almam gerekirse nasıl almalıyım birçok seçenek ve birçok fiyat farklılığı var internetde. Cracksiz Windows 10 kullansam nasıl olur?

Şuan windows 10 satın aldığım zamanda windows 10 notebookdu. Dediğim gibi kendim diski silip format attığım zaman lisansla hiç uğraşmıyordum herşey sorunsuzdu. Sadece harddisk değişti. Bazı bilgisayarlarda keyin anakarta gömülü olduğunu okudum doğrumu bilmiyorum.
Evet anakarta gömülü oluyor keyler. Windows 10 u Microsoft un sitesinden kurun. Sonrasında otomatik etkinleşebilir eğer etkinleşmezse key gösterici programlar var onun yardımıyla ürün anahtarını kendin girerek etkinleştirebilirsin.

Evet anakarta gömülü oluyor keyler. Windows 10 u Microsoft un sitesinden kurun. Sonrasında otomatik etkinleşebilir eğer etkinleşmezse key gösterici programlar var onun yardımıyla ürün anahtarını kendin girerek etkinleştirebilirsin.
Zamanında microsoftun sitesinden indirdiğim işimi görür mü? İnternetim biraz yavaş tekrar indirmem çok zamanımı alır

Onların crack olma ihtimalleri olabilir. Belki gerçek de olabilir. Siz şimdi Microsoft un sitesinden Win10 Home indirip kurun. Kurulduktan sonra aynı programlar ile tekrar bakın ondan sonra etkinleştirin.

Şuanda dikkat ettimde
Evet görür. Bu arada bilgisayarınız Win10 Home miydi Pro muydu?
ProduKey ile baktığımda windows(bıos oem key) in karşısında yazan key ile FirmwareTablesView ile baktığım MSDM ye tıklayınca yazan key aynı ProduKey de ekstradan windows 10 home single language var karşısında da farklı bi key yazıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı