Harddisk değişikliğinden Windows 10 silindi

Şuanda dikkat ettimde

ProduKey ile baktığımda windows(bıos oem key) in karşısında yazan key ile FirmwareTablesView ile baktığım MSDM ye tıklayınca yazan key aynı ProduKey de ekstradan windows 10 home single language var karşısında da farklı bi key yazıyor
O zaman siz Win10 Home Single Language yi indirip kurun. Çoğu bilgisayarda Single Language oluyor zaten. Benim Win8.1 bilgisayarım da Single Language idi.

O zaman siz Win10 Home Single Language yi indirip kurun. Çoğu bilgisayarda Single Language oluyor zaten. Benim Win8.1 bilgisayarım da Single Language idi.
Şuanda yüklüyorum fakat önceden olduğu gibi diski sil biçimlendir yeni gibi bir seçenek gelmedi sadece herşeyi sil seçeneği vardı bu şekilde bilgisayarda olabilecek virüs keyloggerlarda temizlenmiş olurmu

Evet virüsler de silinir.
Format tamamlandı Windows etkinleştirildi yazıyor hiçbir müdahalede bulunmadım produkey ve firewaretables aynı iki kodu gösteriyor. Anlamadığım bir durum var disk c de AutoCAD knight online ve Windows old duruyor. Keylogger, virüs vb. şeyler duruyor olabilir mi ve adamın yüklediği crackler ne oldu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı