Harddisk dolu gözüküyor

Biçimlendirdikten sonraki bir belli alanda harddiskin bilgileri yer alıyor.
Anladım tşk ederim , Biçimlendirme sebebim amd masaüstü kayıt klasörünü d'diskine kaydetmemden dolayı. Silinmiyordu anca öyle yaptım. Sağ tıklayıp biçimlendir demek zararlı birşey değil mi hocam. Birde birşey sormak istiyorum ben bilgisayarı kullanayım veya kullanmayım açıkken ara sıra hani bilgisayar Cd takarız okurya onu bekleriz onun gibi ses çıkıyor hardiskden birşey okuyor gibi sonra duruyor bunun sebebi nedir

Anladım tşk ederim , Biçimlendirme sebebim amd masaüstü kayıt klasörünü d'diskine kaydetmemden dolayı. Silinmiyordu anca öyle yaptım. Sağ tıklayıp biçimlendir demek zararlı birşey değil mi hocam. Birde birşey sormak istiyorum ben bilgisayarı kullanayım veya kullanmayım açıkken ara sıra hani bilgisayar Cd takarız okurya onu bekleriz onun gibi ses çıkıyor hardiskden birşey okuyor gibi sonra duruyor bunun sebebi nedir
Hayır, biçimlendirme yapabilirsiniz. Bir sorun teşkil etmez.
Eğer aşırı derecede değilse sıkıntı yok. Harddisk, diski okumaya çalışıyordur.

Eyv tşk ederim ben crackli programlar kullandım abode premier photoshop falan ama sonra sildim virüs taraması temiz çıktı hep temiz de tutuyorum bilgisayarı gizli virüs falan yoktur demi olsa nasıl bulabilir bide ccleaner gibi program varmı gereksizleri silebilecegim cc kullanıyordum onceden ama milletin bilgilerini calıyormuş sildim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı