bugaros
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- elektirik-elektironik-Mimari Tekniker
Merhaba arkadaslar, kisa zaman önce bilgisayarı temizlemem gerekti. Acayip ses yapmaya basladı ben de sökmeye karar verdim. Daha önce yapmadığım bir sey değildi. Ayni PC'yi birkac kez sökup toplamıştım. Ancak bu sefer işler degişti. PC sorunsuz topladım. Baslattığımda bir hata aldım: "bootmgr eksik" Hata sanırım diskle alakalıydı. Benim bilgisayarımda 2 tana harddisk var. Biri ek olarak diğeri Windows'un kurulu olduğu. Ek olanın güç kablosunu çektim ve hatayi almadım. Windows acildiktan sonra güç kablosunu taktim. Normalde gormesi lazimdi bilgisayarin ama görmedi. Sök tak yaptim birkac defa ardindan kapatip BIOS ayarlarindan CD baslatmayi secip kurtarmaya calistim ama nafile. En son pes ettim ek olan harddiski devreden cikartim öyle kullandim. Aradan bir saat gecti şuna biraz daha ugrasiyim dedim kabloyu taktim PC kendini resetledi. Kablo isinmaya basladi cektim. Acaba ters mi taktim dedim. Yok o da değil. Kisa devre de yok. Birkez daha deneyim dedim taktim duman atti bu seferde. Herhengi bir yanik izi falan yoktu ama. Sorun nedir neyi yanlış yapmış olabilirim?Yardım ederseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: