Harddisk hata problemi

canbey16

Centipat
Merhaba, harddisk im ile ilgili aşağıdaki fotoğrafta paylaştığım sorunu yaşıyorum. Diskimin hatalarını duzeletebilecegim program, yöntem vs var mı? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-01-26-20-44-35-683_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-01-26-20-44-35-683_com.miui.gallery.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada belirttiğim konu ile birlikte bad sector olan hard diskimi düzeltmiştim. Low level format bir çok işe yarıyor. Denemekte fayda var.

Burada belirttiğim konu ile birlikte bad sector olan hard diskimi düzeltmiştim. Low level format bir çok işe yarıyor. Denemekte fayda var.
Çok teşekkür ederim deniyorum şimdi ...
Fotoğraf düzgün gözükmüyor ama ibre hala yeşilde HDD low level format ile kendini toparlayabilir onun dışında bad sectorlere bişey yapamazsın onlar kendini çoğaltır.
Yorum için tşekkür ederim HDD Low level formatı deniyeceğim..
Diskin sıcak çalışıyor ve %78 sağlık oranı HDD için sıkıntılı bir değer. Düzelten bir program yok ve bir de HD Tune programı ile bad sektör taraması yapar mısın?
Yorum sonucunu birazdan paylaşacağım ...
Güncelleme : Son durum aşağıdaki gibidir.Yardimci olursanız sevinirim.Simdiden teşekkürler...

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-01-26-23-56-31-975_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-01-26-23-56-31-975_com.miui.gallery.jpg
    501,5 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı