Harddisk okuma yazma hızı çok düşük

sarhostekelci

Centipat
Selamlar öncelikle.
Direkt konuya girmek istiyorum. Harddiskim hitachi HUA721050KLA330 model SATA girişli 500GB 7200RPM. (bakınız; HDD)
Saniyede ortalama 1MB dosya yazma hızı alıyorum. İkinci el olarak almıştım. Sorun şu bu kadar yazma hızı normal mi? Yani flash belleğe film atıyorum, yaklaşık yarım saat bekletiyor. Ve çok ses çıkarıyor. Traktör gibi ses yapıyor. Harddiskin eski olduğunu biliyorum. Ama maddi durumum buna el veriyor. Dediğim gibi bu değerler normal mi?

test.PNG
disk.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Call Of Duty'nin dosyalarında biri büyük ihtimalle zayıf sektörlere yazılmış bu yüzden dosyalarda biri bozulmuş bu yüzden bu hatayı alıyorsunuz. Ya da sektörlere yazıldıktan sonra dosyalar bozulmuş. Virüslerden kaynaklı olabilir bu. HDD'i iade etmeniz gerekebilir.

Call Of Duty'nin dosyalarında biri büyük ihtimalle zayıf sektörlere yazılmış bu yüzden dosyalarda biri bozulmuş bu yüzden bu hatayı alıyorsunuz. Ya da sektörlere yazıldıktan sonra dosyalar bozulmuş. Virüslerden kaynaklı olabilir bu. HDD'i iade etmeniz gerekebilir.
HDD'yi yaklaşık 7 ay önce almıştım. İlk başlarda sorun yoktu. Ama son 1 ayda bu sorunlar oluştu. Yani iade edemem. Anlaşılan bir süre daha HDD'yi kullanmam gerekecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı