Harddisk seçimi

Bütçe
200TL
Ben Seagate kullanıyorum fakat neden hocam?

Seagate desteğin ve sağlamlığı çok iyi elimde 10 yıllık belki daha fazla bir 400GB lilk HDD var ve stabil olarak çalışıyor hatta seaget HDD'deki dosyalar gitse geri getirebiliyorlar sen düşün yani muratabigfnin Seagate olmasa HDD sindeki bilgiler çöp olmuştu kaç yıllık olay tabii.
 
Seagate HDD alanında Barracuda 7200.11 serisinden sonra batırmış bir firma. Asla almayın. WD Blue ve Black şu an her türlü Barracuda diskleri gömer. Seagate artık ancak Ironwolf HDD'leri tercih edilebilecek bir firma o da arşiv için falan. Ha bir de nasıl bilmiyorum ama Barracuda Pro'lar da tercih edilebilir ülkemizde satışı olsaydı. O yüzden WD Blue alın eğer bütçeniz çok yüksekse de WD Black alın. Ama alırken de satıcınıza dikkat edin sonra elinize yenilenmiş ürün geçmesin. :)
 
Seagate HDD alanında Barracuda 7200.11 serisinden sonra batırmış bir firma. Asla almayın. WD Blue ve Black şu an her türlü Barracuda diskleri gömer. Seagate artık ancak ıronwolf HDD'leri tercih edilebilecek bir firma o da arşiv için falan. Ha bir de nasıl bilmiyorum ama Barracuda Pro'lar da tercih edilebilir ülkemizde satışı olsaydı. O yüzden WD Blue alın eğer bütçeniz çok yüksekse de WD Black alın. Ama alırken de satıcınıza dikkat edin sonra elinize yenilenmiş ürün geçmesin. :)

Seagate her zaman daha iyi her konuda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı