Harddisk Smart Hatası

TechnoBrain

Hectopat
Daha fazla  
Pc'im son 3 gündür bluescreen veriyordu. Araştırdım sebebini fakat error'ün sürekli değiştiğini gördüm ve bugün steamde oyun indirmeye bırakmıştım eve geldiğimde pc no bootable device diyordu ve biosda hdd gözükmüyordu. Sata girişini değiştirdim ve öyle görebildi sonra geri düzeldi.pc 4-5 saat açık kalınca ya bluescreen yada normal olarak kapanıyor.Sorun nedir hdd çöp mü ? Daha önceden verdim garantiye farklı bi sebebten sonra değiştirdiler 5 ay sıkıntı çıkmadı şimdi çıktı ? Sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
En son Win8.1 pro kullanıyordum daha sonra Win7 cevirdim format ile. Sonra 1 ay geçti ve durum böyle işte.

Adsız.png

Düzgün Türkçe kullanmadığımdan cezalandırıldım fakat cezam bitti ve hala cezalıyım diye gözüküyor. Neyse konuya gireyim RAM'de sorun yok bilgisayar az önce yine takıldı ve kapandı sonrada sabit disk'i BIOS görmüyordu kapatıp biraz bekledim sata kablosunu değiştirdim şimdi düzeldi acil cevap verirseniz ona göre ya sabit disk alıcam ya da Wndows 8 key.

Ne yapmam gerek söyler misiniz? Sabit disk mi sıkıntılı yoksa farklı bir parça mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı