Çözüldü Harddisk sürekli %100 kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yesefe35

Decapat
Daha fazla  
Hard disk sürekli %100 oluyor ve hiç inmiyor. Programların hepsi çok yavaş çalışıyor. Her türlü şeyi denedim antivirüs taraması falan yaptım bir şey de çıkmadı yardım edebilecek var mı?

Son düzenleme:
Çözüm
Sistemde verisel bölünme var. HDD'yi Defrag etmelisiniz. Windows araçlarından Sürücüleri Birleştir ve İyileştir aracını kullanın. HDD'nizi seçin. En iyi duruma getir'e basın. Uzun bir işlemdir ancak muhtemelen sorunu çözecek.
Hard disk sürekli %100 oluyor ve hiç inmiyor. Programların hepsi çok yavaş çalışıyor. Her türlü şeyi denedim antivirüs taraması falan yaptım bir şey de çıkmadı yardım edebilecek var mı?
Bir daha diyim
Hizmetlerden Windows search kapat düzelir.
Hatta devre dışı bırak kesin çözüm.

Artı -4 Eksi

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (388).png
    Ekran Görüntüsü (388).png
    283,9 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Olur ama yeni fark etmişsindir. Biz niye Win10'dan dert yanıyoruz sanıyorsun. HDD doğru düzgün çalışmıyor diye.
Sistem o HDD'e yüklü değil. Boş mesajlar yazmayı bırakın.
Bi kaç gün önce çalışıyordu böyle olduğu için bozuk yazdım.
O programdan SMART sekmesini de paylaşın ve diski sisteme nasıl bağladınız?

Görev Yöneticisi'nden başlangıçta açılan gereksiz programları devre dışı bırakın. Ayrıca antimalware service executable devre dışı bırakın nasıl yapılacağı Google'da yazıyor. Yine devam ederse sistem HDD üzerinde ise sistemi SSD'ye kurun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı