Harddisk'de Oluşturulan Diskin Kaybolması

Merhabalar, ben bu videoyu izleyerek yerel disk D oluşturmayı denedim.
Oluşmasına oluştu, sıkıntısız 100GB olarak oluşturdum lakin PC'yi yeniden başlatınca oluşturduğum disk gitti ve asıl diskim olan C diskimde de yeni disk oluşturmak için eklediğim 100GB üstüne eklenmedi. Disk yönetiminden baktığımda o oluşturduğum yer WB. görünmüyor, ne yapmam lazım sizce?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    79,5 KB · Görüntüleme: 68
@Kastanbolu Burada tek disk var ama ayrılmamış alanlar neden farklı disk gibi davranıyor anlamadım.

Bir de komut isteminden bakalım;
Komut istemini yönetici olarak çalıştırın. Aşağıdaki komutları sırasıyla girin.
  • diskpart
  • list disk -> Ekran görüntüsü alın.
  • list volume -> Ekran görüntüsü alın.
Düzenleme: MiniTool Partition Wizard programını kullanarak disk bölümlerinizi yönetebilirsiniz.

@Kastanbolu Burada tek disk var ama ayrılmamış alanlar neden farklı disk gibi davranıyor anlamadım.

Bir de komut isteminden bakalım;
Komut istemini yönetici olarak çalıştırın. Aşağıdaki komutları sırasıyla girin.
  • diskpart
  • list disk -> Ekran görüntüsü alın.
  • list volume -> Ekran görüntüsü alın.
Düzenleme: MiniTool Partition Wizard programını kullanarak disk bölümlerinizi yönetebilirsiniz.
Kardo diskleri öyle böyle birleştirdim lakin 35GB kayıp görünüyor, diskte 465GB toplam demekte ve attığım görselde diğer bölümler maviyken C diski'ni bir seçeneği işaretledikden sonra kapalı sarı tarzı bir renge büründü o bir sorun olur mu ve eski haline alabilir miyim?

Bu bir sorun değil sadece diskin dinamik diske döndüğüne işaret. Diski basic(temel) birime dönüştürün.
Sorunu mu çözdü teşekkürler.
Bu bir sorun değil sadece diskin dinamik diske döndüğüne işaret. Diski basic(temel) birime dönüştürün.
Bu arada oyunları D'ye kurunca alt tab yapınca geç giriyordu o düzeldi qral :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı