Semre57
Megapat
Daha fazla
İlk olarak roket ligi indirmeye çalıştım Steam'da, epeyi geldi. Sonra işlenemedeğil mi ne hatayı şimdi unuttum öyle bir hata verdi. Neyse bilgisayarım çöp zaten infoda yazıyor. Sonra CS Source indirecekken yine oldu, ben de başka bilgisayara indirdim, oradan da masaüstüne attım. Şimdi sorunum şu, internetten bir indirme yaparken vesaire bir anda 0KB'a geliyor indirme hızı duruyor sonra devam ediyor. Dosya taşırken sıkıntı yok (USB'den diske, diskten diske ya da diskten USB'ye). Normal şekilde taşınıyor dosyalar ancak WinRAR'dan çıkarırken vb durumlarda hep hata veriyor. HDD Regenerator ile taradım bad factor diye bir şey var. Daha önce duymuştum ama araştırmamıştım bilen bilir ondan falan bulmadı. Windows'la diski de tarayıp tamir ettim o da bir şey bulmadı ama dosyayı indirip diske yazarken, ya da Steam indirirken arkada da kurduğu için Steam indirmeleri sırasında hata veriyor. Hatta Opera setup'u bile hata veriyor kurulurken. Aklıma gelmişken şunu da ekliyim Opera'yı kurdum. Hata verdi yeniden denedim kurdu. Yani kafasına denk gelirse yapıyor işlemleri. Herhangi bir program var mı taratabileceğim yoksa çözümü vs var mı? Format atmaya da korkuyorum açıkçası çünkü format sırasında da hata vereceğini düşünüyorum hiç girememe ihtimalim var.
Not, sorun her iki diskte de var. Dosyayı ikisine de farklı indirdim, ikisinde de çıkarmaya çalıştım her türlü kombinasyonu denedim fakat hep hata veriyor.
edit 2 : Bilgisayarı ilk açtığımda direk winrar'dan dosyayı çıkardım sorunsuz çıkardı yani sorun donanımsal evet, ama harddisk'ten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ya da harddisk'in gücü sadece başladığında yetiyor da programlar oturduktan sonra mı yetiyor anlayamadım.
Not, sorun her iki diskte de var. Dosyayı ikisine de farklı indirdim, ikisinde de çıkarmaya çalıştım her türlü kombinasyonu denedim fakat hep hata veriyor.
edit 2 : Bilgisayarı ilk açtığımda direk winrar'dan dosyayı çıkardım sorunsuz çıkardı yani sorun donanımsal evet, ama harddisk'ten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ya da harddisk'in gücü sadece başladığında yetiyor da programlar oturduktan sonra mı yetiyor anlayamadım.
Son düzenleme: