Hardline Progainer vs Bigjoy BigMass GH vs Supplementler Gainer

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Hardline Bigjoy ile aynı proteine sahip ama Bigjoy servisi daha fazla ayrıca Bigjoy Hardline'dan daha tatlıymış sanırım.
Bigjoy'daki GH desteği yani karışımı çok zayıf ve kilo almak isteyen birisine zorluk çıkarır mı yoksa daha mı destekçi olur?
Bu 3 marka için hangi tatları aromaları önerirsiniz?

Hardline iyidir Bigjoy da öyle ama diğeri kötü creatini ve arjinini protein tozunu da kullandım sıfır

Elimde 5 markanın gainer içeriklerini karşılaştırdığım bir tablo var tabloda karşılaştırdığım markalar şunlar
Hardline Progainer
Bigjoy BigMass GH
Supplementler Gainer
HIQ Gain Deluxe Gainer
Mysupplement

HIQ protein açısından düşük kalıyor ve birçok vitamini barındırmıyor.
Mysupplement vitaminler açısından bayağı eksik
Supplementler bu markaların en ortasında kalan seçenek gibi görünüyor ama bigjoy Hardline varken seçilmez duruyor

Hardline Progainer ve Bigjoy BigMass GH
Bu ikisi için aklımda ki sorular şunlar
Hardline'ın servis sayısı az big joya göre.
Bigjoyun aromasının iyi olduğunu söylüyorlar ama hangi aroması?
Hardline ise Bigjoydan daha yoğun vitamine sahip örneğin Çinko kreatin mg olarak fazla vs gibi

Ben 47 kilo birisiyim Bigjoy GH karışımı yağ yakmaya kas yapmaya yarıyor sanırım ancak bende yağ oranı yok denebilecek kadar az diyebilirim bu kilo alımını zorlaştırır mı?

Üniversitedeyken arkadaşım da zayıftı. O zaman Hardline almıştık ona ama ben ona ayrıca sürekli pirinç unu ile puding tozunu karıştırıp yedirirdim baya da kilo almıştı. Sadece supplement az işe yarar. Marka tavsiyesi olarak Hardline Bigjoy idi ikiside sağlam ürünlerdi.

Üniversitedeyken arkadaşım da zayıftı. O zaman Hardline almıştık ona ama ben ona ayrıca sürekli pirinç unu ile puding tozunu karıştırıp yedirirdim baya da kilo almıştı. Sadece supplement az işe yarar. Marka tavsiyesi olarak Hardline Bigjoy idi ikiside sağlam ürünlerdi.

Gainer da Aroma olarak ne öneriyorsunuz ne kullandınız veya arkadaşınız ne kullandı?

Çikolatalı Hardline gerçekten sütle güzel oluyor ondan alırdık hep. Muzlusu bir iki denemede iyi sonra zorluyor.

Teşekkür ederim. Konuyu okuyan diğer arkadaşlarda fikir sunarsa çok sevinirim. Bu arada 1500 gr kaç gün gider sizce?

Servis miktarı baya fazlaydı 5 ölçekdi galiba arkadaşım 3 ölçek kullanır üzerine pirinç unu puding yerdi. Şimdi baktım 7 servis diyor bence 3 ölçek alınabilir tabi bütçe meselesi.

Servis miktarı bayağı fazlaydı 5 ölçekdi galiba arkadaşım 3 ölçek kullanır üzerine pirinçunu puding yerdi. Şimdi baktım 7 servis diyor bence 3 ölçek alınabilir tabii bütçe meselesi.

Servis ölçek konusunu pek anlamıyorum açıkçası :/

Servis ölçek konusunu pek anlamıyorum açıkçası :/
5 ölçek atıyorsunuz 200gram toz ediyor bu 5 ölçek bir servis. Kutuda toplam 35 ölçeklik toz var. Siz shakerinize 5 ölçek koymalısınız yani 200gram toz. bu şekilde bir kutu ürün bir hafta gidiyor. Siz 5 ölçek yerine 3 ölçek toz kullanırsanız daha fazla gider ama dışarıdan alacağınız karbonhidratı biraz arttırmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı