Hardline vs Olimp amino asit

Yer
İstanbul
Kompleks amino asit almak istiyorum, 2 ürün arasında kaldım. Özellikleri yarı yarıya fark ediyor tabii fiyatı da, ancak hangisi mantıklı? Olimp güvenilir mi? İşimi görür mü?
Gönül ister weider alayım ancak 3000 liradan başlıyor anca toz, vitamin, kreatin aldım.

Peki almam gerekirmi şu an bir düşündüm o parayla ileride belki glutamin falan alırım zaten günlük proteinimi alıyorum wheyde alıyorum yani 1750 liraya proteini az ancak aminoasit profili optimum tozla aynı olan bir ürün alıyorum.

Proteinini ve wheyini alıyorsan eaayı ne yapacaksın?
Glutaminde boş vücutta en bol bulunan amino asit eğer sakat veya ağır hastalık geçirmediyseb.

Proteinini ve wheyini alıyorsan eaayı ne yapacaksın?
Glutaminde boş vücutta en bol bulunan amino asit eğer sakat veya ağır hastalık geçirmediyseb.
Banada gerekeiz geliyor ancak bu aminoasit tablet kullananlar sanırım definasyonda kullanıyorlar ben şuan bulktayım o zaman aminoasitte almayayım ?

definasyon zamanı bcaa, eaa vs almam gerekirmi peki o zaman proteini tam karşılayamama şansım olabilir.

Bana da gerekeiz geliyor ancak bu aminoasit tablet kullananlar sanırım definasyonda kullanıyorlar ben şu an bulktayım o zaman aminoasitte almayayım?

Definasyon zamanı BCAA, eaa vs almam gerekirmi peki o zaman proteini tam karşılayamama şansım olabilir.

Definasyon yaparken yine protein ve whey kullanmayacak mısın? Ben para vermeye değer bulmuyorum illa bir amino asit alırsam sitrülin veya arjinin alırım ekstra.

Definasyon yaparken yine protein ve whey kullanmayacak mısın? Ben para vermeye değer bulmuyorum illa bir amino asit alırsam sitrülin veya arjinin alırım ekstra.

Kullanılacak tabii ama karbonhidrat tüketimi azalıyor tavuğu veya yumurtayı arttırmama rağmen endişelerim var açık kalır diye protein ve kalori.

Daha var 4-5 ay sonra konu açarım zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı