Hardline whey 3 matrix vs muscletech Nitro-tech whey protein

Ejderiya212

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, kreatin içeren bir protein tozu almak istiyorum bayağı bir araştırdım bu iki marka arasında kaldım. Zaten bu ikisinden başka bilinen yok gibi, direkt hangisini önerirsiniz hangisi daha iyidir? Bir de başka önerebileceğiniz var mıdır? + Hardline whey 3 matrix te ki creatin, creatine monohydrate olarak yazıyor muscletech Nitro-tech whey de ki düz creatin olarak yazıyor. Farkı var mıdır? (bütçe fark etmez)

Selam. Ben whey 3 matrix kullandığım için ve B6 vitaminine sahip olduğu için tercih ederdim. Memnunda kaldım o üründen. Şu anda başka bir ürün kullanıyorum. Tavsiyem Whey 3 Matrix'i alman. 2 üründe güzel B6 vitamin takviyesi olduğu için ve daha önce deneyimlediğim için onu önerdim.

Selam arkadaşlar, kreatin içeren bir protein tozu almak istiyorum bayağı bir araştırdım bu iki marka arasında kaldım. Zaten bu ikisinden başka bilinen yok gibi, direkt hangisini önerirsiniz hangisi daha iyidir? Bir de başka önerebileceğiniz var mıdır? + Hardline whey 3 matrix te ki creatin, creatine monohydrate olarak yazıyor muscletech Nitro-tech whey de ki düz creatin olarak yazıyor. Farkı var mıdır? (bütçe fark etmez)

İçerisinde ki creatine yüzünden hardline kullanıyorum.

Hardline cilekli kullandim iyiydi suan kullanmiyorum aradaki farki soyleyeyim bu toz ekstra hacim veriyor bence cunku kullandigim donemde vucutta 1 tik fazladan sisme durumu olmustu ozellikle gogsum 2 kati olmustu

Sadece kreatinden oldugunu sanmiyorum bu toz diger tozlardan farkli icinde farkli bisi var gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı