Hardware tycoon incelemesi

esnar

Centipat
Merhaba dostlar, İ7 8700Kbugün çok bilinmeyen bir oyunu inceleyeyim dedim. Oyunun adı hardware tycoon oyunda işlemci üretiyoruz ve diğer işlemci markalarıyla rekabet içindeyiz.
Oyunda daha iyi işlemci üretmek için araştırma yapmak gerekiyor ve araştırmaya ne kadar bütçe harcarsanız o kadar hızlı yapıyor. Oyuna yakında GPU üretimi gelecekmiş. Oynanış olarak 1 saate yakın bir oyun ve hala güncelleme alıyor.
Oyunun artıları.
İşlemci üretmek gibi güzel ama herkesin ilgisini çekemeyecek bir konuyu Game dev tycoon tarzında bir oynanışla sunmuş.
Bilgisayar parçası üretimi olan çok oyun olmadığı için bilgisayar konusunu sevenler severek oynayabilir.
Oyunun eksileri.
Ben kolay modda oynadım kolay mod çok kolaydı işlemcinin 100$ üretim maliyeti var 150$dan satarak 1 milyona kadar yakın para kazanabiliyorsunuz.
Rekabet çok garip rakipleriniz sizden kötü işlemci üretip daha pahalıya satarak sizden daha çok pazar payı elde ediyor.

Oyunu oynayacaksanız adınızı sans yapın mini bir easter egg var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdık geldi. 😂

Şaka bir yana 11. nesil ile köşeyi dönecekler sanırım.

Eline sağlık.

Hayır ben kazık bir işlemci yapınca kimse almıyor onlar yapınca herkes atlıyor oyundaki ilk 1GHz CPU'yu ben yaptım adamlar hala 800MHz CPU yapıyor ilk 2 Core CPU'yu da ben yaptım ama kimse almıyor.
Neyse iyi ağladım bu arada sağ ol ilk defa inceleme yaptım o yüzden pek iyi olmadı gibi:)

Neyse iyi ağladım bu arada sağ ol ilk defa inceleme yaptım o yüzden pek iyi olmadı gibi. :)
Aslında incelemeyi güzel yapmışsın. Aklımda oyunla alakalı bir fikir oluştu mesela.

Anlatımını resimlerle destekleyebilirsen ve artı/eksi listelerini aşağıdaki gibi yapabilirsen daha güzel gözükür

Liste:
  • Eleman 1
  • Eleman 2
  • Eleman 3

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı