Hareket eden hedeflere one tap atamıyorum

348606

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2020
Mesajlar
2.849
Çözümler
7
Merhabalar bay ve bayanlar. Rank silver 4. Hareket eden hedeflere one tap atamıyorum. 640x480p 50 FPS 'de oynuyorum. Monitör 10 yıllık. Bilgisayar ve monitör ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama bu kadar da kötü olmamam gerektiğini düşünüyorum. Nasıl one tap atabilirim? Yazımı okudunuz yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim.
 
Hocam zamanla olacak şey bence. Zamanla oynadıkça eliniz ısınır, alışırsınız. Farkında bile olmadan "one tap" vuruşlar atarsınız.
 
Monitörden dolayı olduğuna emin olabilirsin. Muhtemelen 60hz bir monitörün var ve cross'u tam yerine koymana ve zamanında ateş etmene rağmen vuramıyorsun ve mermi gitmedi diye düşünüyorsundur aslında olan şey hedefin kısa süre önceki halini vurman. Çünkü aslında hedef 1 adım ileri atmış olsa bile 60hz de bir adım geride görünüyor. Hatta şu videonun 1:36 dakikasını açarsan ne dediğimi çok iyi anlayacaksın :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde hedef nerde 60hz de nerde görünüyor. Çok büyük bir fark var.
 
CS:GO değil hiçbir FPS oyununda o sistemle iyi oynayamazsınız.
 
Oyunda ne kadar oynama süreniz var bunu bilemiyorum ama şöyle bir şey söyleyebilirim aim training maplerinde kendinizi bir deneyin eğer orada da atamıyorsanız kendinizi geliştirmeniz gerek eğer atabiliyorsanız sorun FPS veya ping ile alakalı olabilir.
 

Geri
Yukarı