emreyılmaz8
Kilopat
Hareketsiz bir resme animasyon eklemek istiyorum (bu resim) böyle hafif sürekli tekrarlanan bir animasyon. Resmin dalgalanması yeterli (Premiere Pro var elimde)
Hareketsiz bir resme animasyon eklemek istiyorum (bu resim) böyle hafif sürekli tekrarlanan bir animasyon. Resmin dalgalanması yeterli (Premiere Pro var elimde)
Eki Görüntüle 1572308
Midjourney botundan yaptırdım.Wpnin ismi var mı hoşuma gitti Wallpaper Engine de aratmak istiyorum güzel bir hali vardır belki.
S_Wave Warp (yanlış yazmadıysam) kullanarak dalga efekti ekleyebilirsiniz.Hareketsiz bir resme animasyon eklemek istiyorum (bu resim) böyle hafif sürekli tekrarlanan bir animasyon. Resmin dalgalanması yeterli (Premiere Pro var elimde)
Eki Görüntüle 1572308
Premiere proyu yeni aldım nereden yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musun?S_Wave Warp (yanlış yazmadıysam) kullanarak dalga efekti ekleyebilirsiniz.
Keşke Primere Pro almak yerine Adobe Animate alsaydın,Premiere Pro kurgu içindir.Premiere proyu yeni aldım nereden yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musun?
Aslında video editi için aldım ama bunları düz fotoğraf haliyle koymak istemiyorum sadece.Keşke Primere Pro almak yerine Adobe Animate alsaydın,Premiere Pro kurgu içindir.
Yazarak çok iyi anlatamam,Youtube'a Premiere Pro dalgalı yazı yazıp aynı işlemleri görselde uygularsanız olur.
Wallpaper Engine ile ufak tefek efektler eklenebiliyor aslında, bir deneyin isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.