Burakbakrcc Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 62 16 Ocak 2021 #1 İşlemcim Ryzen 5 3500u, oyun oynarken de apu'yu(vega8) kullanıyor. Laptop 540X ekran kartı var o aktif olmuyor, görev yöneticisinde her zaman %0 olarak gözüküyor. Haftalardır araştırıyorum bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
İşlemcim Ryzen 5 3500u, oyun oynarken de apu'yu(vega8) kullanıyor. Laptop 540X ekran kartı var o aktif olmuyor, görev yöneticisinde her zaman %0 olarak gözüküyor. Haftalardır araştırıyorum bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
KS KS Burakbakrcc Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 62 16 Ocak 2021 #11 Mahmutzade dedi: Senden ricam bu grafik ayarlarından oyunu ya da uygulamayı ekledikten sonra ekran goruntusu atar misin? Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi ekranı atayım hocam oyun ayarları mı ekran kartları kısmını mı? Artı 0 Eksi
Mahmutzade dedi: Senden ricam bu grafik ayarlarından oyunu ya da uygulamayı ekledikten sonra ekran goruntusu atar misin? Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi ekranı atayım hocam oyun ayarları mı ekran kartları kısmını mı?
M Mahmutzade Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #12 Burakbakrcc dedi: Tam olarak hangi ekranı atayım hocam oyun ayarları mı ekran kartları kısmını mı? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarinda uygulama ekle dedikten sonra ki ekran. 3 secenek var orada altta yuksek performans altta ekran karti yazar 540x ile diye. O ekran. Artı 0 Eksi
Burakbakrcc dedi: Tam olarak hangi ekranı atayım hocam oyun ayarları mı ekran kartları kısmını mı? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarinda uygulama ekle dedikten sonra ki ekran. 3 secenek var orada altta yuksek performans altta ekran karti yazar 540x ile diye. O ekran.
B Buğrazan Kilopat Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #13 Biraz saçma gelecek ama hangi oyunda hangi ayarda kaç FPS aldığını söyler misin? Ayrıca Vega8'i kullandığından nasıl tam eminsin? Artı 0 Eksi
Biraz saçma gelecek ama hangi oyunda hangi ayarda kaç FPS aldığını söyler misin? Ayrıca Vega8'i kullandığından nasıl tam eminsin?
M Mahmutzade Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #14 Buğrazan dedi: Biraz saçma gelecek ama hangi oyunda hangi ayarda kaç fps aldığını söyler misin? Genişletmek için tıkla... Ben su anlik sadece valorant oynuyorum ondada 140-160 fps aliyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20210116-153537.jpg 69,1 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
Buğrazan dedi: Biraz saçma gelecek ama hangi oyunda hangi ayarda kaç fps aldığını söyler misin? Genişletmek için tıkla... Ben su anlik sadece valorant oynuyorum ondada 140-160 fps aliyorum.
B Buğrazan Kilopat Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #15 Mahmutzade dedi: Ben su anlik sadece valorant oynuyorum ondada 140-160 fps aliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben size dememiştim neyse öğrenmiş oldum Artı 0 Eksi
Mahmutzade dedi: Ben su anlik sadece valorant oynuyorum ondada 140-160 fps aliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben size dememiştim neyse öğrenmiş oldum
KS KS Burakbakrcc Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 62 16 Ocak 2021 #16 Mahmutzade dedi: Grafik ayarlarinda uygulama ekle dedikten sonra ki ekran. 3 secenek var orada altta yuksek performans altta ekran karti yazar 540x ile diye. O ekran. Genişletmek için tıkla... Buyrun Buğrazan dedi: Ben size dememiştim neyse öğrenmiş oldum Genişletmek için tıkla... Buğrazan dedi: Biraz saçma gelecek ama hangi oyunda hangi ayarda kaç FPS aldığını söyler misin? Ayrıca Vega8'i kullandığından nasıl tam eminsin? Genişletmek için tıkla... Hocam pubg mobile 35-45 arası Dosya Ekleri Adsız.png 42,2 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
Mahmutzade dedi: Grafik ayarlarinda uygulama ekle dedikten sonra ki ekran. 3 secenek var orada altta yuksek performans altta ekran karti yazar 540x ile diye. O ekran. Genişletmek için tıkla... Buyrun Buğrazan dedi: Ben size dememiştim neyse öğrenmiş oldum Genişletmek için tıkla... Buğrazan dedi: Biraz saçma gelecek ama hangi oyunda hangi ayarda kaç FPS aldığını söyler misin? Ayrıca Vega8'i kullandığından nasıl tam eminsin? Genişletmek için tıkla... Hocam pubg mobile 35-45 arası
M Mahmutzade Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #17 Burakbakrcc dedi: Buyrun Hocam pubg mobile 35-45 arası Genişletmek için tıkla... Dostum gameloop ve diger emulator oyunlari oynarken nedense harici ekran karti devreye girmiyor. Bende de olmustu daha onceden. Artı 0 Eksi
Burakbakrcc dedi: Buyrun Hocam pubg mobile 35-45 arası Genişletmek için tıkla... Dostum gameloop ve diger emulator oyunlari oynarken nedense harici ekran karti devreye girmiyor. Bende de olmustu daha onceden.
KS KS Burakbakrcc Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 62 16 Ocak 2021 #18 Mahmutzade dedi: Dostum gameloop ve diger emulator oyunlari oynarken nedense harici ekran karti devreye girmiyor. Bende de olmustu daha onceden. Genişletmek için tıkla... Sırf hemen deneyeyim diye gta vice city indirdim hızlıca onda da girmedi hocam ya Artı 0 Eksi
Mahmutzade dedi: Dostum gameloop ve diger emulator oyunlari oynarken nedense harici ekran karti devreye girmiyor. Bende de olmustu daha onceden. Genişletmek için tıkla... Sırf hemen deneyeyim diye gta vice city indirdim hızlıca onda da girmedi hocam ya
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #19 Burakbakrcc dedi: Buyurun. Hocam PUBG Mobile 35-45 arası. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı GameLoop'da devreye giriyor. PUBG mobilde değil. Gameeloop un dosya konumundan. PUBG Mobile'ın .exe olan dosyayı ekle. Artı 0 Eksi
Burakbakrcc dedi: Buyurun. Hocam PUBG Mobile 35-45 arası. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı GameLoop'da devreye giriyor. PUBG mobilde değil. Gameeloop un dosya konumundan. PUBG Mobile'ın .exe olan dosyayı ekle.
B Buğrazan Kilopat Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #20 Burakbakrcc dedi: Sırf hemen deneyeyim diye gta vice city indirdim hızlıca onda da girmedi hocam ya Genişletmek için tıkla... Afterburnerda gözükür devreye girmemesi gibi durum olmaması lazım 8 aydır aynı donanımı kullanıyorum. Ayrıca gta vc de girmiyor ise bu çok normal Buğrazan dedi: Afterburnerda gözükür devreye girmemesi gibi durum olmaması lazım 8 aydır aynı donanımı kullanıyorum. Ayrıca gta vc de girmiyor ise bu çok normal Genişletmek için tıkla... Cs go ets 2 gibi oyunda deneme şansınız yok mu? Artı 0 Eksi
Burakbakrcc dedi: Sırf hemen deneyeyim diye gta vice city indirdim hızlıca onda da girmedi hocam ya Genişletmek için tıkla... Afterburnerda gözükür devreye girmemesi gibi durum olmaması lazım 8 aydır aynı donanımı kullanıyorum. Ayrıca gta vc de girmiyor ise bu çok normal Buğrazan dedi: Afterburnerda gözükür devreye girmemesi gibi durum olmaması lazım 8 aydır aynı donanımı kullanıyorum. Ayrıca gta vc de girmiyor ise bu çok normal Genişletmek için tıkla... Cs go ets 2 gibi oyunda deneme şansınız yok mu?