Harici 540X GPU oyunlarda aktif olmuyor

Burakbakrcc

Hectopat
İşlemcim Ryzen 5 3500u, oyun oynarken de apu'yu(vega8) kullanıyor. Laptop 540X ekran kartı var o aktif olmuyor, görev yöneticisinde her zaman %0 olarak gözüküyor. Haftalardır araştırıyorum bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Afterburnerda gözükür devreye girmemesi gibi durum olmaması lazım 8 aydır aynı donanımı kullanıyorum. Ayrıca gta vc de girmiyor ise bu çok normal

Cs go ets 2 gibi oyunda deneme şansınız yok mu?
NFS İndiriyorum hocam birazdan deneyip yazacağım
Oyunun .exe dosyasini ekleyip yuksek performans sectigin zaman harici devreye girmesi lazim. Ben sorunumu bu sekilde cozmustum 😊
Doğrudur hocam herkes öyle çözmüş ama bende olmadı maalesef, 1 ay öncesine kadar çalışıyordu sonradan farkettim oyun kasmaya başlayınca çalıştırmadığını
Oyunun .exe dosyasini ekleyip yuksek performans sectigin zaman harici devreye girmesi lazim. Ben sorunumu bu sekilde cozmustum 😊
Doğrudur hocam herkes öyle çözmüş ama bende olmadı maalesef, 1 ay öncesine kadar çalışıyordu sonradan farkettim oyun kasmaya başlayınca çalıştırmadığını

NFS İndiriyorum hocam birazdan deneyip yazacağım

Doğrudur hocam herkes öyle çözmüş ama bende olmadı maalesef, 1 ay öncesine kadar çalışıyordu sonradan fark ettim oyun kasmaya başlayınca çalıştırmadığını

Doğrudur hocam herkes öyle çözmüş ama bende olmadı maalesef, 1 ay öncesine kadar çalışıyordu sonradan fark ettim oyun kasmaya başlayınca çalıştırmadığını

Güç ayarları performansta mı? Sıfırladım demişsiniz belki ayarlamamışsınızdır

Güç ayarları performansta mı? Sıfırladım demişsiniz belki ayarlamamışsınızdır
O da ayarlı hocam :(
Afterburnerda gözükür devreye girmemesi gibi durum olmaması lazım 8 aydır aynı donanımı kullanıyorum. Ayrıca gta vc de girmiyor ise bu çok normal

Cs go ets 2 gibi oyunda deneme şansınız yok mu?
Hocam denedim ets2 de onda da aynı bununla ilgili kimle görüşebilirim amd hani bilen birini bulmam lazım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı