Harici beslemeli USB çoklayıcı önerisi

Flexamet

Centipat
Katılım
16 Ekim 2021
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopta 3 adet USB port bulunmakta. Birisini mouse diğerini kulaklığım için kullanıyorum. Sonuncusu ise bozulduğu için çalışmıyor. Ekstra olarak klavye, soğutucu ve telefon vs. için daha fazla USB porta ihtiyaç duyuyorum. Bunun için USB çoklayıcı alacağım. Birkaç konuda okudum, harici beslemeli USB çoklayıcılar sorun çıkartmadan iş yapıyormuş. Kaliteli harici beslemeli USB çoklayıcı önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Linkteki olan bende var. Güzel bir ürün. Aynısının Ugreen olanı da var. Micro USB adaptör beslemesi de var. Fakat kutudan çıkmıyor. 1 TB HDD de taktım ve veri kaybı olmadı.

Hocam, mikrofonlu kulaklık kullanıyorum klavye ve laptop soğutucusu ile birlikte taktığım da bir problem olmaz değil mi? Örneğin kulaklıktan ses gelmemesi, sesimin gitmemesi veya klavyedeki bazı tuşların basmaması gibi problem yaşamam değil mi?

Hocam, birde priz beslemeli çoklayıcılar daha mi iyi bir kaç tane baktım fiyat olarak daha pahalılar linkteki çoklayıcı alınır mı?
 
Olmaz hocam. Benim attığım ile Micro USB cep telefonu adaptörü de kullanabilirsiniz. Sıkıntı olmaz. Linkteki de Ugreen olanı. Temelde aynısı.
 

Geri
Yukarı