Harici disk görünmüyor

Benzer çok program kullandım ama o programı hiç kullanmadım. Menülerden, butonlardan anlaşılıyor olması lazım.

Hocam sağ olun öğrenmiş oldum ama aradığım fotograflar maalesef burada yok.

Hocam sağ olun öğrenmiş oldum ama aradığım fotograflar maalesef burada yok.

O dediğinizi deneyeceğim.

Benzer çok program kullandım ama o programı hiç kullanmadım. Menülerden, butonlardan anlaşılıyor olması lazım.

@BlueAim Wise'yi de deneyin isterseniz. Bayağı iyi olduğunu söylüyorlardı. Recuva'dan daha sağlıklı olabilir. Ücretsiz olarak 2 GB veri kurtarılabiliyormuş.

Şimdi diski nasıl geri eski haline getireceğim.

Son düzenleme:
Kurtarabildinizmi verileri?
Yoksa vazgeçip diski sıfırlamak ve kullanılabilir hale mi getirmek istiyorsunuz?

Umarım yukarıdaki programı kullanabilirsiniz. Dikkat edin, free versiyonu yüklemeniz gerekiyor.
Eğer diskte donanım arızası yok ise yukarıdaki programla kesinlikle kullanılabilir hale gelir.

Yukarıdaki programdan önce dilerseniz windows disk yöneticisinden deneyin. Belki kolaylıkla düzelecek bir sorundur.

Umarım yukarıdaki programı kullanabilirsiniz. Dikkat edin, Free versiyonu yüklemeniz gerekiyor.
Eğer diskte donanım arızası yok ise yukarıdaki programla kesinlikle kullanılabilir hale gelir.

Yukarıdaki programdan önce dilerseniz Windows disk yöneticisinden deneyin. Belki kolaylıkla düzelecek bir sorundur.

Donanım arızasını nasıl anlayabilirim?

Umarım yukarıdaki programı kullanabilirsiniz. Dikkat edin, Free versiyonu yüklemeniz gerekiyor.

Yukarıdaki programdan önce dilerseniz Windows disk yöneticisinden deneyin. Belki kolaylıkla düzelecek bir sorundur.

Hocam dediğiniz program içindekileri görüyor alabilir miyim oradan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı