Harici disk her an bozulabilir mi?

Ben hala 15 yıllık IDE diskleri bile kullanıyorum.
Darbe almadıktan sonra gitmez. Özellikle çalışır vaziyette iken sarsılmamaları lazım.

Yaklaşık iki yıldır yukarıdaki donanımı kullanıyorum.
Hayatımda en çok işime yarayan alet diyebilirim.
Hem 2,5 hem de 3,5 inç HDD ve SSD'ler sanki bir USB bllek gibi kılaylıkla takılıp çıkarılabiliyor. Eski laptop HDD'lerini ve 2 adet 3,5 inç HDD mi takarak kullanıyorum.
Herkese tavsiye ederim.
SD kart girişi de var.

Hmm aparat böyle bir şeyse doğru hareket ettirilmemesi gerekli içindeki disk hareket ederken yalpaliyor ciziliyor ve veri kaybına sebebiyet veriyor hard diskin mefyaya çıkmasına bile sebebiyet verebilir. Tekli kullanilacaksa direk kutu da kullanılabilir maliyet azalıyor ise. Sürekli sök tak yapilmayacaksa bence en sagliklisi kasada durması hard diski sökerken tam durmadan hareket ettirmeniz riski gibi şeyler var bu durumda düşündüğüm vakit.

Sağlamlık çok önemli ise WD RED (nas)almalısınız.

Hocam buna göre nas depolama ünitesi kurmak daha mantıklı gibi. Tabi ona verecek maliyet sıkıntı.

Hocam buna göre nas depolama ünitesi kurmak daha mantıklı gibi. Tabi ona verecek maliyet sıkıntı.
UFF Uçuk fiyat. Eğer şirket sırları falan için değilse olacak iş değil.
Yukarıdaki 950 TL ve dediğim gibi, uzun süredir kullanıyorum. Hatta şu anda 3 adet HDD takılı vaziyette PC me bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı